5 Haziran 2011 Pazar

Balık Pişirirken Kokmaması İçin Ne Yapmak Lazım


Kış mevsiminin vazgeçilmezi balık... Yerken güzeldir, fakat temizliği ve kokusunu gidermek de bir o kadar zordur. En azından püf noktasını bilmeyenler için bu dahada bunaltıcıdır. Hoş olmayan bu kokunun olmaması için daha en baştan pişireceğiniz kabın veya tavanın içine birkaç defne yaprağı koyarsanız etrafa kötü koku yayılmasını önlemiş olursunuz.

3 yorum:

  1. peki defne yaprağını nerden bulacağız? defne ağacı görsem tanımam bile.

    YanıtlaSil
  2. defne yaprağı bütün aktarlarda var :)

    YanıtlaSil
  3. Şayet tatil için Antalya Olympos'a yolunuz düşerse orada çok defne ağacı var. Torbaya doldurmuştuk :)

    YanıtlaSil