5 Haziran 2011 Pazar

Diyet Yapmadan da Zayıflamak Kolay

Aktardan keten tohumu alıp güzelce çektirin. Hersabah aç karnına 1-2 çay kaşığı yiyin. Yarım saat sonra kahvaltınızı yapın. Diyet yapmak çok meşakkatli bir iştir. Herkes doyacağı kadar yemek yer ve böylece de mutlu olur. Bu mutluluğu da kimse kimseye çok görmesin.
           Bunun yerine böyle iştah kapatıcı ve yağ yakmayı kolaylaştırıcı ürünler kullanıp, biraz da yürüyüş yaparsanız kısa sürede istediğiniz forma kavuşursunuz. Ben her türlü yöntemi denedim. Sporu bıraktığınızda tekrar başlamak çok zordur. Fakat başlamak diye düşünmezseniz, her fırsat bulduğunuzda 5 dakika da olsa yürüyüş yaparsanız hiç bırakmamış olursunuz zaten.
           Hele bir de 35 yaşına gelmişseniz, kaslar erimeye başlar. Yerini yağ kütlelerine bırakır. Ama eğer spora devam ediyorsanız kaslarınız erimeden çevik bir vücutla yaşlılığı hiç yıkılmadan karşılarsınız. Keten tohumunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanısıra yeşil çay ve ezilmiş çörekotu da zayıflamaya yardımcı ürünlerdir.
            Günlük 1 çay kaşığı keten tohumunu havanda dövün. 1-2 yudum su ile birklikte için. 1 ay düzenli olarak kullanın. 1 hafta-10 gün kadar ara verin. Yine bir ay kullanın yine 1 hafta -10 gün ara verin. Yani hiç bir kürü alışkanlık haline getirerek aralıksız kulanmayın.
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder