7 Aralık 2012 Cuma

Dolama İçin Püf Noktası

Parmağınızda çıkan dolama için bir orta boy kuru soğanı ocakta veya fırında közleyip, soğumaya bırakın ve ılıyınca parmağınızı ortasına batırıp üstünü bir naylonla bağlayarak sabitleştirin sabaha kadar böyle dursun. Bu uygulama dolamanın olgunlaşıp akmasını sağlar. Bunun yanısıra antibiyotikli krem kullanmanız da gerekir, mikrobu kırması için. Çünkü, çoğunlukla tırnakları kısa kesme sonucu mikrop kapmadan kaynaklanan dolama temizlikte titizlik ister.
Dolamaya karşı püf noktası
Değerli üyemiz Anıl Beyden de bir çözüm geldi. Kendisine çok teşekkür ediyor sevgilerimizi gönderiyoruz.
Anıl Sinan Çakır kesin çözümü söylüyorumm bir beze sıvı yağ dökün ve üstüne toz şeker ve parmağınıza sarın ertesi gün birşey kalmıyor.

Saç Uzatan Formül Kesin Çözüm


       Saçlarınızı kestirmeye gittiğinizde, kuaförlerin çoğu, istediğinizden yani hayal ettiğinizden daha kısa keserler. O yüzden eve gelip ağlayanlar var. Aslında bu durumda cevap hep aynıdır. Üzülme kökü sende değilmi, ne zaman olsa uzar :)
        Ama işte işin aslı başka. İnsan bunalıma giriyor bazen bu yüzden. Neyse uzun lafın kısası, saçların çabuk uzaması için aktardan alacağınız yılan yağı kullanın. Yıllar önce kuzenimin deneyip kısa sürede olumlu sonuç aldığı bir yöntemdir. İkinci olarak da entele yağı tavsiye ediyoruz.
       Haftada 1 veya 2 kez saçınıza masaj yaparak sürün 1 saat kadar bekletip ılık suyla yıkayın.
Hızlı saç uzatan formül denenmiştir olumlu sonuç
Değerli üyemiz Tuğçe hanımdan bir mucize çözüm daha geldi, kendisine teşekkür ediyoruz.
Tuğçe Seren Bebek Çok daha hızlı uzatıyor :)
MaLzemeLer :
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tutam sinameki çayı
1 bemiks ampül


YAPILIŞI:
1 çay bardağı suyu cezeveye alıyoruz,içine bir tutam sinamekiyi ilave ediyoruz.Bu karışımı bir taşım kaynatıp ateşten çekip soğuma ve demleye bırakıyoruz.Daha sonra süzgeç yardımı ile bir kaseye döküp içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampülü kırıp karıştırıyoruz.(Bemiks ampülü kırarken bir bez kullanın ki elleriniz zarar görmesin.)

Boya fırçası ile saçları ayırarak sanki boya sürüyormuş gibi saç diplerine uyguluyoruz.Kendiniz yapamıyorsanız yakın birinden yardım alınız:)Kasede kalan karışımı saçlara ellerinizle gelişi güzel yedirin.İşlem bittikten sonra parmak uçlarınız ağrıyana kadar masaj yapın.Bu ayrica tırnaklarınızı güçlendiricek.En az 1 saat en fazla 3 saat saçınızda kalabilir.


 ÖNEMLİ NOTLAR :

1- Maskeyi uygularken etrafa damlayacağı ve üzerinizi kirleteceği için çamaşıra atıcağınız bir kıyafeti tercih edin.

2- Maske saçta beklerken arada parmak uçlarıyla masaja devam edin ki kan dolaşımı hızlanarak etkisi artsın.

3- Bemiks ampül içerisinde B1-B2-B6 ve B12 bulunan vitamin takviyesi olup tüm eczanelerde satılır.Fiyatı çok ucuzdur.

4- Maskeyi düzenli olarak 5 hafta olmak üzere haftada 1 gün uygulayın.

5- Bu bakımı yapmadan önce saçınızın fotografını çekin ve 5 hafta sonunda tekrar fotograflayıp karşılaştırın.

6- Kürü yeniden yapmak için 3-4 ay ara verin.

7- Bu formülü kendim icat etmedim,bende 4 ay önce ben de biyerden bulup uyguladım.Sonuç karşısında inanamadım ve 3 arkadaşımında denemesini sağladım.Hepimizde aynı etkiyi görünce bu mucize şeyi sizlerlede paylaşmak istedim.Tüm paylaşımlarım önce kendi üzerimde deneniyor.


 8- Lütfen karisimi verdigim gibi uygulayin,daha fazla su,daha fazla bemiks ampül eklemeyin.

9- Hazirladiginiz her karisim tek sefer icindir,yani her hafta ayni karisimi uygulayacaksiniz.

Ve lütfen sağlık ve güzellik için bunları yapmaktan üşenmeyin.Deneyen üyelerimin yorumlarını bekliyorum:)Bu 

tarif saci uzatmasi bir yana, sacin her teline saglik vericek.

Hamsinin Bayatlamaması İçin Püf Noktası

       Satın aldığınız hamsiyi aynı gün pişiremezseniz ertesi güne kadar tazeliğini koruması için, 1 çorba kaşığı tuz ve birkaç parça buz atılmış soğuk suda baş kısımlarını koparmadan yani ayıklamadan saklayın ki taze kalsın. Tuzlu ve soğuk suya koyduktan sonra bu kabı bir poşete geçirip ağzını bağlayın ve ister balkonda isterseniz buzdolabında muhafaza edin.
    Denemiş olduğumuz, yıllardır uyguladığımız bu yöntemi bütün okuyucularımız öğrensinler istedik. Efendim afiyet olsun.
Hamsinin tazeliğini korumak için

Dudak Uçuğu Nasıl Geçer Püf Noktası

       Dudaklarınızda zaman zaman oluşan uçukları geçirmenin en kolay yolu, elinize alacağınız küçük bir buz parçasını eriyene kadar üzerinde gezdirin. Bunu gün içerisinde bir kaç defa tekrarlayın. Aynı gün geçer.
       Bir diğer yöntem de eczaneden alacağınız uçuk için satılan Aklovir, Asiklovir gibi uçuk kremini günde birkaç defa sürünüz. Bu da çok etkili bir yöntemdir.
       Bu konuda değerli bir takipçimizin bize bir tavsiyesi var. Kendisine teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.

Anush Simsek: Taze limon suyunu uzerine sür, apse gidinceye kadar, sonra kabuk baglarsa nemlendirici kremini sur yumusayip geçiyor.

Dudaktaki uçuk için püf noktası
Değerli üyemiz Devrim hanımdan da güzel bir öneri geldi, kendisine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Sevgiler saygılar gönderiyoruz.

Devrim hanım diyor ki :

Uçuk ( herpes simlex tip 1) tedavisi için.( Herpes virüsü sıcağı hiç sevmez.) Tahta kaşığı ateşte biraz ısıtın yakmıyacak kadar ısıda olunca uçuğun heryerine değdirin. Daha fazla büyümesini engeller ve küçülür.

Değerli üyelerimizden Mehmet Bey de diyor ki:
 Mehmet Erdem karbonatlı su ile pansuman yapın hemen geçer denenmiştir. Teşekkür ediyoruz, sevgiler saygılar...