28 Aralık 2012 Cuma

Geciktirici Cözüm

Tribulus
       Erkeklerde iktidarsızlık sorununu kısa sürede ortadan kaldırarak,  her iki cinsde de cinsel istek artırıcı olarak yardımcı olabilmektedir. Kas gücünü, vücut dayanıklılığını ve fiziksel performansı artırabildiğinden, zindelik ve canlılığı artırıcı özelliği sporcu atlet ve vücut yapıcıların dikkatine sunulmuş olan muhteşem bir karışımdır. Her iki cinsde de libidoyu artırdığı bilinen tribulus kışkırtıcı ve geciktirici bir etkiye sahiptir.
        Erkek menopozu (Andropoz) semptomlarının azaltılmasında da çok etkilidir.
       Kullanım şekli :
Tribulus ballı karışım kullanmak isteyenler sabah-öğle-akşam yemekten ve yatmadan önce 1'er çay kaşığı alsınlar.
Güç artırıcı doğal yöntem



       

Bel Fıtığına Çözüm

Bel fıtığı rahatsızlığı olanlar, bu rahatsızlıktan kurtulabilmek için Alabalık Yağı kullanmalıdırlar.
       Alabalık yağını dıştan masaj yaparak kullanabileceklerdir. Bu masaj 15-20 dakika şeklinde ve en az 3 gün süreyle devam etmelidir.
    
Alabalık yağı

HAZIRLANIŞ ŞEKLİ: Yurdumuzda bolca doğal ve tabi ortamlarda yetişen alabalığın halis yağ içerisinde emiştirilmesiyle elde edilen hayvansal ve bitkisel karışımlı bir drogtur.

FAYDALARI : Genelde romatizma, kemik ağrıları, bel fıtığı durumlarında kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ : İçilmez, haricen friksiyon olarak kullanılır.

UYARILAR : FAZLA UZUN SÜRE KULLANILMASI KEMİKLERİ YUMUŞATTIĞINDAN İSTENMEYEN KEMİK KIRILMALARINA SEBEP OLABİLİR...


Alabalık Yağının Faydaları:

* Alabalık yağı özellikle romatizma ve bel ağrılarına iyi gelir.
* Bel fıtığı ve kas adale ağrılarına kullanılması önerilir.
* Kas gevşetici olarak kullanılabilir.
* Kireçlenmeler ve mafsal ağrılarına da iyi gelir.

       Çok uzun süre kullanılmamalıdır.
Bel Fitigina Bitkisel Cozum
Devrim hanımdan daha doğal bir çözüm geldi, onu da hemen sizlerle paylaşalım istedik. Bu arada Devrim hanıma çok teşekkür ediyoruz. Sevgiler saygılar :)


Kırmızı beneklı alabalık, dogal ortamda yetişenleri tercih edilmelidir. Canlı olarak yakalanan kırmızı benekli alabalık bayıltılır ve cam veya tahta bir cisimle ıyıce dövülür. Ağrıyan yere iyice sıvanır uzeri kapatılır streçle. 12 saat bekletilir. 12 saat sonra banyo yapılır.


Bir başka denenmiş çözüm de şöyle:

Bel fıtığına tamamen doğal, ameliyatsız, denenmiş bir bitkisel tedavi

İsminin açıklanmasını istemeyen değerli bir üyemizden gelen denenmiş bir uygulamayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Biz biliyoruz ki, üyelerimiz bizim kocaman bir aile olduğumuzun farkında...

Değerli üyemiz diyor ki:

Bizim denemiş ve faydalanmış olduğumuz bu tedaviyi Allah rızası için sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bu tedavi tamamen bitkisel ve hiçbir yan etkisi yoktur.

Yalnız bunu yapacak olan hastanın önceden bel fıtığından ameliyat olmamış olması lazım.
150 gr küçük doğranmış kuru inciri ve 60 gr kuru bamyayı 8 su bardağı suya katıp bamyalar yumuşayıncaya kadar kaynatıyoruz.
Bamyalar sellenince 1 fincan hakiki zeytinyağı,1 fincan taze limonun suyu,30 gr kuru nane ve 150 gr hakiki balı da bu kaynayan karışıma ekliyoruz. 10 dakika kadar daha kaynatıp bunları blenderla lapa haline getiriyoruz.

Karışımımız hazır…
Daha sonra bir çarşafı ikiye katlayıp karışımı biraz soğuttuktan sonra çok soğuk değil vücudu çok yakmnayacak sıcaklıktayken o çarşafın üzerine döküyoruz. Bel bölgesini kuyruk sokumu bölgesine kadar kaplayacak şekilde yayıyoruz , rahatsız olan kişi bu karışımın üzerine beli denk gelecek şekilde yatacak. Belinden kuyruk sokumu kemiğine kadar saracak şekilde sarıyoruz. En dışa da karışımı dışarı taşırmayacak şekilde bir poşetle sarıyoruz.
Bu şekilde hasta olan kişi üç gün boyunca zorunlu ihtiyaçları dışında yataktan çıkmayacak. Yattığı oda havalandırılmayacak, yani soğuk olmayacak. Mümkünse bu karışımın soğumaması için elektrikli battaniye kullanılacak.
Üç gün sonra hasta bu karışımı belinden çıkaracak, güzel bir banyo yapacak. Banyodan sonra viksle limonu karıştırıp bele güzelce masaj yapılacak. Masajın ardından yakı yapıştırılacak bütün bel bölgesi kaplanacak şekilde.
Mümkünse 4-5 gün yine dışarı çıkmadan evde istirahat edilecek. Evin içinde dolaşılabilir. Fakat beli soğuk hava ile temas ettirmeyecek.
Yakılar çıktıktan sonra tekrar viks ve limon suyu ile masaj yapılacak bir kaç gün.
Bir ay boyunca mümkün mertebe bel yorulmayacak, ağır işler yapılmayacak.
Bir kaç ayda hasta tamamen eski sağlığına dönüyor.
Bu tedavi bir çok defa denenmiştir.
Ve netice alınmıştır.
Kayseride bir Doktor bu tedaviyi uygulamıştır.
Bize de bir dua ederseniz çok sevinizriz.
Anlaşılmayan yerleri ve ya sorularınızı buraya yazabilirsiniz.
Hepinize sağlıklı günler dileriz.

Prostat Büyümesine Cözüm Puf Noktasi

      Kırkkilit;
        İnsan sağlığında faydalı olabilmesi için yakı otu, hazan bel, kereviz gibi bitki özlerinin farklı oranlarda formüle edilerek homojenize edilmesiyle hazırlanmış doğal bir bitki desteğidir.
        Orta yaş üstü erkeklerde önemli sorunlardan biri olan prostat büyümesini engelleyebilmektedir. Prostat iltihabı, idrar düzensizliği, idrar yolları iltihabı gibi rahatsızlıklara çok etkilidir.
        Kırkkilit ballı karışımdan sabah-öğle-akşam yemekten ve yatmadan önce olmak üzere günde 4 kez 1'er çay kaşığı alınması tavsiye edilmektedir.
Prostat Büyümesine Bitkisel Cozum