11 Kasım 2011 Cuma

fikra oku fikralar

fikra oku, fikralar denince akla fıkra okumak gelir. fıkralar kısa komik hikayelerdir. fıkra okurken insan hem eğlenir, hem de düşünür. fıkra okumak insanın espri yeteneğini de gelişirir. fıkralar genellikle "adamın biri" diye başlar. ancak bazı fıkralar "temel bir gün" diye başlar. buradan çıkan sonuç, fıkralar bazen karadeniz yöresinin fıkra gibi insanlarını, bazen de herhangi birini anlatan komik yazılardır.

fikra oku fikralar:
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

Konut Kiralık İstanbul

İstanbul veya diğer illerden kiralık konut ararken, arama motoruna girin sahibinden.com yazın aratın. Sonra sol tarafta konut yazısına tıklayın daha sonra kiralıkveya satılık yazısına tıklayın aşağı doğru inip yine solda şehir kutucuğuna istediğiniz şehrin adını yazıp arama yap a tıklayın.
          Bakın göreceksiniz, hemen önünüze koca bir kiralık konut listesi çıkacaktır, aradığınız özellikte konut bulmak artık çok kolay.