23 Şubat 2013 Cumartesi

Kilo Kontrolünün Püf Noktası

Zayıflamak İstiyorum
Yemek yerken "yavaş olun!"
Acıktığımız ilk anda midemiz, beynimize sinyal göndermeye ve vucudumuz sindirim sistemini harekete geçirmek için enzimler salgılamaya başlar. Bu iletişim aslında yavaş bir süreçtir. Midemiz beynimize ancak 20dk sonra "doygunluk" sinyalini iletir. Bu süre içerisindeki yemek mantığı basittir:
Hızlı yersen çok yemiş, yavaş ve kontrollü yersen daha az yemiş olursun! Bu da kilo kontrolünün bilinmesi gereken ilk kuralıdır.
Yavaş yemek sadece kilo alımında değil, sağlıklı sindirim sistemine sahip olmakta, stresi azaltmada, yemekten keyif almada ve sosyalleşmenizde size yardımcı olur.
Peki kendinizi nasıl kontrol edeceksiniz?
* Yemek için kendinize toplam 30 dk. lık bir süre tanıyın. Yemeğin başından sonuna bu zamanı doldurmaya çalışın.
* Servis miktarınızı ve kullandığınız tabağı küçültün.
* Çiğneme süresinizi uzatın.
* Küçük lokmalar ile yemek yiyin.

Saçların Hızlı Uzaması İçin Püf Noktası

Saçları çok hızlı uzatan yöntem
Saçlarınızın geç uzamasından şikayetçiyseniz,
Değerli okuyucularımızdan Hicran Cankurt hanımefendiden bir çözüm geldi : Kendisi uygulamış ve memnun kalmış, bize de tavsiye ettiler, kendisine teşekkür ediyoruz.
Malzemeler :
Bebe şampuanı, B vitamini ampulü ve doğum kontrol hapı karıştırarak saçlarınızı bu karışımla yıkamanız yeterli. Fakat dikkat edilmesi gereken bir husus var ki bu da çok önemli bir husus. Saçlarınızı bu karışımla yıkarken vücudunuzu yıkamayın, istemediğiniz yerlerinizde tüy çıkmaması için, karışımı sadece saçlarınıza uygulayın.
Hazırlanışı : 5 ampul B vitamini ve  1 kutu doğum kontrol hapını 750 ml. bebe şampuanına koyarak sallayın. Hepsi birlikte iyice karıştıktan sonra haftada bir defa saçlarınıza masaj yaparak sürün.