26 Kasım 2017 Pazar

Közlenmiş patlıcanların kabuklarını kolay bir şekilde soymanın püf noktası

Közlenmiş patlıcanların kabuklarını kolay bir şekilde soymak için bir kese kağıdı içinde kısa süre bekletin. Terleyen patlıcanların kabukları kolayca soyulacaktır.

Yoğurt Suyunun Saymakla Bitmeyen Faydaları...!

Yoğurt Suyunun Saymakla Bitmeyen Faydaları...!

1. Yoğurt suyu kilo vermeye yardımcıdır. Kilo vermeyi kolaylaştırır ve size uzun süre tokluk hissi vererek tok kalmanızı sağlar.
2. Zararlı maddelerin vücuttan atılmasını sağlarVücutta toplanmış olan toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar. Yorgunluğunuzu alır ve stresin giderilmesine yardımcı olur.
3. Kan şekerini dengede tutarKolestrolü dengelemeye yardımcı nitelikteki yoğurt suyu, tüm bunların yanı sıra kan şekerinin dengede tutulmasını sağlar.
4. Böbrekler için çok faydalıdır. İçeriğinde Kalsiyum, protein ve B vitamini bulundurur. Böbreklerde oluşan küçük kum ve taş parçalarının vücuttan dışarı atılmasını sağlayarak onları temizler. Tiroit bezlerinin sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.
5. Bağırsakta rahatlatma ve guatr hastalığını önler. Guatr hastalığının önlenmesini sağlar. Bağırsak florasını dengede tutup kabızlığı önlemede yardımcı olur. Diyabet hastalığında ise şeker düşürücü olarak etki eder.
6. Antikanseröjendir. Hazımsızlık gibi mide sorunlarının ortadan kaldırılmasına da yardımcı olur. Yağ yakımını hızlandırır ve metebolizmanın da hızlanmasını sağlar. İçeriğinde yer alan bakteriler, antikanserojen etkiye sahiptir ve kanseri önler.
7. Dişler için yararlıdırKemik, diş ve saç gelişimi için özellikle çocuklar için son derece yararlı bir besindir. Cilt kırışıklığı ve sivilcelere karşı da doğal bir tedavi çeşididir.
Püf Noktaları