14 Aralık 2012 Cuma

Beyaz Saçlar İçin Çözüm Arayanlar

Saç beyazlamasına çözüm
        Saç Beyazlaması Hakkında Şok Gerçek!
Saç beyazlaması problemine aman bir çare diye çıktığımız yolda maalesef hayal kırıklığına uğradık. Başta İsviçre ve Kanada gibi tıp alanında adını sık duyduğumuz ve gerektiğinde gözü kapalı güvendiğimiz ülkelerin birçok uzman ve ekstart (hammade) sağlayıcısıyla görüşmeler yaptık. Sayısız görüşme ve toplantının ardından ulaştığımız sonuç yok. Saç konusunda gerçekten uzmanlaşmış doktor, kimyager, satıcı, aracı aklınıza kim geliyorsa herkesin ortak fikri şu: SAÇ BEYAZLAMASI PROBLEMİNE ÇARE YOK!
        Peki o zaman bu ürünler nedir? Ben size onları da şöyle açıklayım. Hiçbir şekilde ne Türkiye, ne de dünyada saç beyazlamasını doğal yollardan çözebilecek bir saç beyazlaması ürünü yok. Hepsinin ortak olarak yaptığı saçınızı sinsi sinsi boyamaktan başka birşey değil.
       Saçınızın beyazlardan kurtulduğu yok sadece ve sadece amaçları saçınızı boyamak. Tamam boyasın problem yok diyorsanız gidin bir kutu boya alın, hem çok ucuza gelir hem de saç sağlığınız bozulmaz. Bu tür üçkağıtçı ürünlerin saçınızı boyuyor olması gerçeğini bir kenara bırakalım, bazılarının içinde direk kurşun gibi metaller var. Yani 20 tel beyaz saçınız varken işlem sonucunda 10 tel yıpranmış yarı koyulaşmış saçınız kalıyor.
 Son kez söylüyorum. Hiçbir ürüne para vermeyin arkadaşlar! Maliyeti 2-3 TL arasında olan o malum ürünler size 49-69 arası arası kakalanıyor. Gelmeyin artık bu oyuna. Radyolarda, internet sitelerindeki reklamlara aldanmayın. Başka da lafım yok size..
                                                                                                                        ALINTI

Saçlarda beyazlamayı azaltmak için formül 
5-6 tane yeşil ceviz kabuğu ve yaprakları ve bir tutam defne yaprağını havanda veya rondoda ezin. Üzerine iki misli çıkacak kadar su ilave edin ve 15 dakika kaynatın. Kaynayan karışımı süzün ve saç diplerinize sürün. Bu işlemi haftada bir kez tekrarlayın.

Adet Söktürücü Bitki Çayı

Adet kanaması az olanlara püf noktası
     
       Adet kanaması 3 günden daha az sürüyorsa ve herhangi bir kadın hastalığınız yoksa, sizlere tavsiye edebileceğimiz en güçlü adet hızlandırıcı bitki, kurutulmuş dereoru tohumuyla demleyeceğiniz çaydır.
Papatya ile biberiye kaynatılıp içilirse adet söktürür.
At kuyruğu otu da balla karıştırılıp içilirse adet söktürür.
Civan perçemi tek başına yada, çörek otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak içilirse adet söktürür. Çörek otu balla karıştırılıp düzenli olarak yenilirse adet söktürür
Çöven kökü kaynatılıp balla tatlandırılarak içilirse adet söktürür. Fazla içilirse kusmaya sebep olur.
Kekik kaynatılıp balla tatlandırılıp günde 3 çay bardağı içilirse adet söktürür.
Kuş dili kaynatılıp balla tatlandırılarak birer su bardağı aç karnına içilirse adet söktürür.
Madımak otu kaynatılıp balla tatlandırılarak aç karına birer su bardağı içilirse adet söktürür.
Şakayık çiçekleri kaynatılıp balla tatlandırılıp içildiğinde adet söktürür.
     






Melisa Nelere İyi Gelir

Melisa yaprakları ile yapılan çay, yatıştırıcı, gaz söktürücü, terletici ve antiseptik etkilere sahiptir. Huzursuzluk ve sıkıntıları giderir. Hafıza zayıflığı olanlar kullanmalıdır. Baş dönmesi ve kulak çınlaması gibi şikayetleri keser. Hazımsızlık, baş ağrısı ve migrende de faydalıdır. Daha çok çay halinde kullanılır. Doz ayarlaması aktarların tavsiyesine uyularak yapılır.
Melisa (Oğulotu) ne işe yarar