20 Kasım 2012 Salı

Kemik Erimesi Olanlar Dikkat


Osteoporoz
Kansere ve diğer bazı hastalıklara karşı sık sık kullandığınız, olay bitki ısırgan otunun kemik erimesini hızlandırdığını biliyor muydunuz?
       Evet, ısırgan otu kemik erimesini hızlandırıyor, kemik erimesi olanların ısırgan otu kullanması çok sakıncalı, kesinlikle kullanmayınız.

Kemik erimesine karşı, sütten bile daha fazla kalsiyum içeren marul yemelisiniz. Marulun 100 gramında, 1 bardak sütün içinde bulunan kalsiyumdan daha fazlası bulunmaktadır. Günlük kalsiyum ihtiyacını giderebilmek için 1 günde 400 gram marul tüketmelisiniz. Kemik erimesine yenik düşmemek için, denenmiş kesin çözüm olarak marul ve sütlaç öneriyoruz.
       Menopoz dönemine yıllar önce girmiş bir yakınım, kemikleri eriyerek kırılma noktasına gelmişti. Kefir, marul ve sütlaç tüketerek kemik erimesini durdurdu ve kemik taramasına girdiğinde doktor hayretler içinde kaldı. Bunu da burda duyurmak istedim haberiniz olsun. Hepinize acil şifalar diliyoruz.
Kemik erimesine Marul

Bit Öldüren Ot

Melekotu, kan dolaşımını düzenler, soğuk algınlığında ter söktürür. Kurutulmuş melekotu başa sürülürse bitleri öldürür. Astım nöbetlerinde faydalıdır. Bit için kullanacaksanız, bitler tamamen ölünceye kadar 2 günde bir tekrar edin. Bit şampuanı bile tek seferde geçirmiyor biliyorsunuz.
Melekotunun Faydaları

Yüksek Tansiyon Hastalarına Müjde

Şiddetli baş dönmelerine mucize çözüm...
Yüksek tansiyon başlıbaşına bir rahatsızlık olup, tedavisi de henüz bulunamamıştır. Tansiyonu yükselen bir kişi doktora gider muayenesini olur, fakat reçeteye yazılan ilaç bir hayli yan tesir yaparak, hastalara başka türlü rahatsızlık vermeye başlar. Bütün tansiyon ilaçlarının mutlaka bir yan tesiri bulunmaktadır.
       İşte bu yüzden, yüksek tansiyon hastaları limon ve sarımsakla tansiyonlarını dengelemeye çalışırlar.  Halbuki yüksek tansiyon için aktarlarda her zaman bulunabilen ÖKSEOTU yüksek tansiyonu tamamen normale döndürmektedir. Üzerinde yazıldığı gibi hazırlanıp kullanıldığında gerçekten ne bir yan tesir, ne de başka bir zarar vermektedir. Tamamen doğal bir bitkisel tedavi yöntemi olup bununla şifaya kavuşan hastalar var, yine de alırken danışabilirsiniz. Bir deneyin sonuçtan memnun kalırsınız.
Yüksek Tansiyona Ökseotu
Bunu bizzat kendim kullandım. Yaklaşık 20 gün boyunca yüksek tansiyondan dolayı baş dönmesi vardı. Tansiyon ilacı kullandım yan etki yaptı. Daha sonra duydum ki yan etkisi olmayan tansiyon ilacı yokmuş piyasada. Mecburen bitkilere yöneldim, zaten bitki çaylarını da çok sevmem dolayısıyla, aktarım tavsiye etti ve ökse otu kullandım. O günden sonra da tekrarlamadı, tansiyonum şu an normal. Fakat yine yükselse yine aynısını yaparım. Çok basit ve çok da sağlıklı bir yöntem...
Hadi şimdi sıra sizde, hepinize acil şifalar.

Kullanım şekli de şöyle :
1 litre soğuk suya, 1 yemek kaşığı ökseotu konur, akşamdan sabaha kadar bekletilir. Sonra aynı suyla ocağa koyup altı yakılır ve kaynamaya başlarken altı söndürülür. 20 dakika sonra ılımış olur ve sabah akşam 1 su bardağı içilir. Bitince yine aynısı yapılır ve böylece tansiyon normale döner.

Sigaranın Zararını EN aza indirmek için

       Sigara kötü bir alışkanlıktır, içilmese iyi olur. Hem kendi sağlığımız ve hem de diğer insanların sağlığı için içmesek daha iyi tabii ki. Ama eğer, ben sigarayı bırakamıyorum ya da bırakmak istemiyorum, içmekten zevk alıyorum diyorsanız, o zaman bari zararlarını minimum seviyeye düşürmeye gayret edelim.
        Bunun için de karabaşotu ile hazırlayacağımız bir bitki çayı ve keçiboynuzu pekmezi kullanmamız lazım ki ciğerlerimiz ve diğer organlarımız nefes alsın. Evet, gerçekten  bu ikili sigaranın zararlı etkilerinden bizleri koruyor.

Sabah ve akşam bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi içilir ve sabah ve akşam 1 er bardak karabaşotu çayı içilir. Bunları kullanmaya başladıktan sonra halsizliğinizi üzerinizden atarak daha zinde daha dinamik olacaksınız.

MİGREN İÇİN NE YAPILABİLİR

Migren, hepimizin bildiği gibi kısmî ve şiddetli bir başağrısıdır. Stresli ve bunalımlı bir yaşam tarzı, üzücü olaylar migreni tetikler. Peki bunun için ne yapılabilir? Migren için, aktardan alacağınız mayıs papatyası ile kendinize şöyle güzel bir papatya çayı demleyip içmek ve papatya yağıyla da başınızın ağrıyan yerlerini iyice ovmak gayet iyi gelecektir.
Migrene Karşı Bitkisel Destek

Arabada Yakıt Tasarrufu Nasıl Yapılır

Uyulması gereken birkaç küçük kuralla, ciddi şekilde yakıt tasarrufu sağlanabilir. Bakın bunlardan birkaç tanesini şöyle sıralayabiliriz:
1. Aracı yavaş hızlandırıp yavaş yavaş durdurmak.
2. Hız yaparken 120 km'nin üzerine çıkmamak. Çünkü 120 km.'nin üzerine çıkıldığında, yakıt sarfiyatı %10  daha fazla olur.
3. Aracınıza fazla yük yüklememek gerekir. Aracın kendi net ağırlığından 50 kg fazlasına kadar yüklemek gerekir.
4. Depoyu mümkün olabildiğince dolu tutarak, benzinin uçarak eksilme olasılığını azaltmak.
5. Aracın bakımlarını tam zamanında ve eksiksiz yaptırmak.
6. Depoyu doldururken, bunu sabah, akşam yada gece saatlerinde yapmak gerekir, çünkü bu saatlerde yakıtın yoğunluğu arttığı için daha fazla daha ağır bir yakıt almış olursunuz. Zira yakıt pompası yakıtın hacmini ölçer, yoğunluğunu ölçmez.
7. Lastiklerin hava basıncının yüksek olması da yakıt tüketimini azaltır.
8. Ani hızlanmalar, yakıt tüketimini %60 oranında artırır.
9. Motoru durdurmadan yakıt almak, sarfiyatı artırır.
      Sevgili sürücüler, emînim bunlardan bazılarından haberiniz vardır, fakat hepsini bilmekte yarar var, çünkü yakıt fiyatları her geçen gün zamlanarak bütçemize zarar vermektedir. Hepinize kazasız belasız yolculuklar diliyoruz.

Akü Bittiğinde Araç Nasıl Çalışır

Arabanızın aküsü bitince, ne kadar sıkıntı yaşıyorsunuz, öyle değilmi?
       İşte böyle bir durum için yanınızda mutlaka aspirin bulundurun derim. Evet yanlış duymadınız ASPİRİN.  Nasıl mı?
       Arabanızın aküsü bitince aspirin ile yeniden canlandırabilirsiniz. Etrafınızda arabanızı çalıştırmanıza yardımcı olabilecek kimse yoksa, akünün içine 2 tane aspirin atarak, tekrar çalışmasını sağlayabilirsiniz. Çünkü Aspirinin, içermiş olduğu asetilsalisilik asit akünün içindeki sülfirik asitle birleşip son bir şarj üreterek aracın tekrar çalışmasına yardımcı olur.


BAKLA faydaları

       Bildiğimiz yemeklik sebze. Bakla yazın ortalarında çıkar taze olarak yemek yapılır, ayrıca kış için de kurutularak saklanabilen bir sebzedir. Tokat yöresinde baklanın taneleri kurutularak kışın dolma yapımında kullanılmaktadır. Bakalım baklanın ne gibi faydaları varmış hep birlikte görelim:
       Bakla, idrar yollarını temizler, böbrek iltihaplarını gidererek böbrekteki ağrıları dindirir. Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
Bakla Nelere İyi Gelir