29 Temmuz 2013 Pazartesi

Kirpik Dökülmesini Önleyerek Gürleştiren Çözüm

Kirpiklerinizin daha uzun daha gür daha dolgun olması için işte size harika bir çözüm :
10 gram badem yağı,
5 gram lanolin,
5 gram da vazelini karıştırarak benmari usulü eritip küçük bir cam şişeye koyarak hergün 2 defa düzenli olarak sürün. Yarım saat beklettikten sonra, önceden hazırlamış olduğunuz papatya çayına pamuk batırarak göz çevrenizi bununla silin... Göreceksiniz kirpiklerinizin dökülmesi durduğu gibi daha da canlı bir görünüm kazanacak.

Dudakların Dolgunlaşması İçin Kesin Çözüm

Dudakların Dolgunlaşması İçin Kesin Çözüm
Dudaklarınızın ince görünümünden hoşlanmıyorsanız, daha kalın, daha dolgun ve daha canlı dudaklara sahip olmak için hiçbir kozmetik ürününe ihtiyaç duymadan dudaklarınızı dolgunlaştırabilmek için yapmanız gereken şey çok basit.
       Daha dolgun daha ışıltılı dudaklar için 
1 tatlı kaşığı balla 3 damla zeytin yağı karışımına diş fırçasını batırarak dudaklarınıza hergün 2 defa sürün. Bu uygulamaya 5 dakika aralıksız devam edin. Daha sonra yıkayın. Bir hafta sonra dudaklarınız tam istediğiniz dolgunluğa ulaşacaktır. Böylece dudaklarınız bir yandan dolgunlaşırken bir yandan da ışıl ışıl capcanlı bir görünüme kavuşacaktır.

Hassas Ciltlerdeki Kızarıklıklar Nasıl Geçer

Hassas ciltlerdeki kızarıklığı gidermek için;
      1su bardağı kaynamış süte, 1 çorba kaşığı papatya koyarak ağzını kapatın ve demlenmeye bırakın. Yarım saat sonra süzgeçten geçirdiğiniz süte 1 çay kaşığı badem yağı ilave edip, iyice karıştırın.
      Bu karışımı hergün sabah akşam cildinize pamukla sürüp yarım saat beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Karışımın kalan kısmını buzdolabında muhafaza ederek, her gün sabah akşam uygulayın. Göreceksiniz kısa sürede cildiniz normale dönecektir.
Deride, cilt damarlarının zayıflamasıyla meydana gelen kızarıklık için bu karışım çok iyi gelecektir.