12 Aralık 2012 Çarşamba

Depresyona Bitkisel Çözüm

Depresyona Karşı Çözüm
       Çeşitli sebeplerle ortaya çıkan anksiyete ve depresyon durumunda, bitkisel çözüm olarak sarı kantaron kullanmalarını tavsiye edeceğiz. Sarı kantaronu nasıl kullanacağınızı da şimdi tarif edeceğim.
1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kurutulmuş sarı kantaron koyup 10 dakika dinlendirin ve için. Bu çayı günde 2 bardak içmeniz yeterlidir.
       Günde 2 bardak sarı kantaron çayı içenlerde, depresyondan kaynaklanan baş ağrısı, bitkinlik, umutsuzluk, savunmasızlık, uykusuzluk ve keder gibi rahatsızlıkların azaldığı ve hastaların rahat bir uyku uyuduğu yapılan araştırmalarda saptanmıştır.
       Sarı kantaronun yanısıra altınbaşak ve papatya çayları da depresyonda etkili bir ilaçtır.
       4 Bardak suya 2 tutam lavanta çiçeği koyulup 5 dakika kaynatılır ve günde 3 defa 1 'er çay bardağı ( 1 kaşık balla  tatlandırılarak) içilir ve akşamları ılık tuzlu suyla banyo yapılması da rahatlık ve huzur verir.
        Not : Hamile bayanlar sarı kantaron kullanamazlar.



Güç Artırıcı Doğal Afrodizyaklar

1- Keçiboynuzu Pekmezi  Sabah ve akşam 1 çorba kaşığı içilir.
2- Kavrulmuş fındık  günde 25 gram yenilir. Çok iyi bir afrodizyaktır.
3- Hüsnüyusuf  3 bardak suya 40 gram konularak 2-3 dakika kaynatılır ve demlenmeye bırakılır sabah öğle ve akşam 1'er bardak içilir.
4-Tuzlu fıstık Hergün 1 avuç tuzlu fıstık hem cinsel isteği hem de cinsel gücü artırır.
5- Lavanta Salata ve yemeklere sos olarak kullanılan birkaç damla lavanta seks hayatını güçlendirici bir etkiye sahiptir.
6-Kuru karanfil  En güçlü doğal afrodizyaklardan biridir.

7-Ginseng  Çok güçlü bir afrodizyaktır. Aktarlarda satılmaktadır. Kullanım şekli ve dozu paketin üzerinde belirtilmiştir.
8-Haşhaş tohumu Çok etkili bir cinsel performans artırıcıdır.

9- Rezene  En eski afrodizyaklardan olan rezene, 1 bardak suda 1 tatlı kaşığı demlenerek içilirse cinsel gücü artırır.
10- Çakşır Kökü bal ile macun yapılarak veya bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kağışı çakşır koyulup demlendirilerek içilir. Cinsel gücü ve isteği artıran etkili bir afrodizyaktır. Bunun yanısıra sperm sayısını ve hareketliliğini artırıcı etkiye de sahiptir.
11- Vanilya Merkezî sinir sistemine etki ederek karşı cinsi harekete geçirir, iyi bir kışkırtıcıdır.
12 - Çukolata Beyindeki serotonin seviyesini artırarak, mutluluk ve keyif verici olarak kullanılır oldukça uyarıcı bir etkiye sahiptir.
13- Havyar Balık yumurtası olan havyar çok güçlü bir afrodizyaktır ve besin değeri oldukça yüksektir.
Erken boşalma ve ereksiyon sorununa kesin çözüm. Cinsel isteksizlik ve iktidarsızlık problemlerini çözerek, ilişkilerinizin daha ateşli, daha renkli ve daha uzun olmasını sağlar. Uzun süreli ilişki yaşamak isteyen tüm erkek ve bayanlar için çok ideal afrodizyaklar hemen her zaman elinizin altında.

Göz Çevresi İçin Muhteşem Formül

       Göz çevresinde yaş ilerledikçe, kırışıklıklar ve torbalar oluşmaya başlar. Bu kırışıklıklara karşı herkes, türlü çareler arar. Eczanelerde yüksek fiyatlarda satılan markalı ürünlere yönelmek yerine, bir aktara uğrayıp, Cilt temizliği için özel olarak üretilmiş bir şişe gül suyu ve kayısı çekirdeği yağı kullanmanız, göz çevrenizi toparlayarak, genç bir görünüm kazandırır.
       Önce pamuğu gül suyu ile ıslatıp bütün yüzünüzü iyice sildikten sonra kayısı çekirdeği yağını masaj yaparak göz çevresine ve bütün yüzünüze hatta ellerinize sürün. Çok değil sadece 1 hafta sonra farkı göreceksiniz.
Göz çevresi için bitkisel çözüm

Regl Sancısı İçin Püf Noktası

Hanımların bazen dayanamayacağı kadar yoğun olan bu ağrıyı yarım saat içinde kesmek için 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay bardağı suda 3 dakika kaynatılıp, 3 dakika dinlendirilir ve ılıkken içilir. (kısık ateşte kaynatın)
 Aç veya tok karnına içilmesinde bir sakınca yoktur.
Adet sancısı için kesin çözüm

Saç Rengini Açmanın Püf Noktası

Saçlarınızı şu anki renginden daha açık bir tonda boyamak isterseniz. Sakın açıcı kullanarak saçlarınızı yıpratmayın. Çünkü o güzelim saçlar, rengi istediğim gibi olsun derken, bu defa da dokuları zarar görür, istediğiniz şekle sokmakta güçlük çekersiniz. Onarımı da hayli zaman alır.
       Bu konuda size tavsiyemiz, acele etmeden, istediğiniz rengi tesbit ederek, o renge 3-4 boyama sonucunda ulaşmaktır. Saçlarınızı kendiniz evde boyarsanız hem daha kaliteli hem de daha uygun fiyata mal olur ve istediğiniz rengi her ay bir defa boyayarak sonuca en sağlıklı biçimde ulaşmış olursunuz.
Saçları yıpratmadan rengini açmak mümkün

Izgara Temizlemenin Püf Noktası

Mangal keyfi her mevsimde başka bir haz verir. Fakat yiyip, içip karnımız doyduktan sonra ızgaraları temizlemek gerçekten çok sıkıcı ve zor gelir. Bu nedenle bir kolayını bulmak lazım, mutlaka kolay bir yolu olmalı dedik ve bulduk.
Kullandığınız ızgaranın üzerine yapışan et, balık ve tavuk parçalarını anında temizlemeye kalkışmayın. sıcakken büyük bir gazeteye sarıp, bir torbaya koyun ve bağlayın. Bir süre sonra, çıkarıp bakın üzerindeki yapışık artıklar kendiliğinden dökülecektir. O zaman kolayca yıkayıp durulayabilirsiniz.

Izgara mangal temizleme püf noktası

Halıdaki İs Lekesi Nasıl Çıkar

Sobalardan halıya dökülen kurum yani is lekesi için, üzerine bol miktarda yağçöz sıkıp biraz bekledikten sonra ılık suyla silin. Başka bir yöntem de arap sabunu ve ılık suyla silmek de çok iyi sonuç verir.
İs ve kurum lekesi nasıl temizlenir

Tencerenin Kapağı Buharlanmasın Diye

Diğer tencereler neyse de, cam kapaklı tencerede yemek pişerken kapağı açmadan içini görmek istersiniz heralde. Fakat buharlaştığı için bu pek mümkün olmaz. Neden olmasın ? Ona da çözüm ürettik :)
       Cam kapaklı tencerede yemek pişirirken, kapağın iç kısmını limon kabuğu ile silerseniz, buharlaşma olmaz.
cam kapaklı tencerenin kapağındaki buhar nasıl önlenir