7 Aralık 2012 Cuma

Dolama İçin Püf Noktası

Parmağınızda çıkan dolama için bir orta boy kuru soğanı ocakta veya fırında közleyip, soğumaya bırakın ve ılıyınca parmağınızı ortasına batırıp üstünü bir naylonla bağlayarak sabitleştirin sabaha kadar böyle dursun. Bu uygulama dolamanın olgunlaşıp akmasını sağlar. Bunun yanısıra antibiyotikli krem kullanmanız da gerekir, mikrobu kırması için. Çünkü, çoğunlukla tırnakları kısa kesme sonucu mikrop kapmadan kaynaklanan dolama temizlikte titizlik ister.
Dolamaya karşı püf noktası
Değerli üyemiz Anıl Beyden de bir çözüm geldi. Kendisine çok teşekkür ediyor sevgilerimizi gönderiyoruz.
Anıl Sinan Çakır kesin çözümü söylüyorumm bir beze sıvı yağ dökün ve üstüne toz şeker ve parmağınıza sarın ertesi gün birşey kalmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder