23 Kasım 2012 Cuma

Kadınlarda Dişiliği Koruyan yöntem

       Civan perçemi, kadınlarda ve erkeklerde uyarıcı bir etkiye sahiptir. Bütün yorgunluğa rağmen,  cinsel isteği artırır. Binbir yaprak otu ve Kandil Çiçeği olarak da bilinen Civan Perçeminin kullanılan kısmı yapraklı ve çiçekli dallarıdır. Çiçekler açılmadan dallar toplanır ve gölgede kurutulur. Civan perçemi, menopoz dönemine giren kadınlarda, dişiliğin azalmasına engel olur, civan perçemi kullanan kadınlar, menopoz dönemine girseler bile dişiliklerinden, kadınlık duygularından eksilme olmaz.
        Menopoz dönemi, zor bir dönemdir. Bolbol bitki çayı içerek hem dişiliğinizi korumuş hem de stresi azaltmış olursunuz. Civan perçemini, adaçayı, yeşilçay ve papatya ile karıştırarak demlerseniz, menopozun getireceği şişliğinizi ve kilo artışlarını da önlemiş olursunuz.
 Hazırlanışı : Bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı civan perçemi, 1 çay kaşığı yeşilçay, 1 çay kaşığı mayıs papatyası konularak ağzı kapatılır ve demlenmeye bırakılır. 20 dakika sonra süzülerek içilir. Günde 1 defa içmek yeterlidir.
       Kadın ve erkekte uyarıcı, kuvvet verici ve gaz söktürücüdür, antiseptik özelliğe sahiptir  ve aynı zamanda balgam söktürücüdür. Yaraları iyi edici özelliği de vardır. Basur (hemoroid) da sulu kısmı fitil olarak da kullanılır.

Civan Perçeminin Faydaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder