21 Mayıs 2013 Salı

Kulak Ağrısı için KESİN ÇÖZÜM

Kulak Ağrısına birebir çözüm:
Değerli takipçilerimizden Selin hanımdan gerçekten çok güzel bir çözüm. Kendisine çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılar gönderiyoruz.
TC Selin Karaaslan
  • Biz kulak ağrısı için çiğ soğanı rendeleriz 1 yada 2 damla kulağa damlatırız anında keser ağrıyı.
    Çiğ soğanı rendeleriz temiz tülbent e koyar bir damlasıda kafi sıkar suyunu çıkarırız tülbent dediğimiz baş örtüsü yemeni maksat tortu gitmesin kulağa 2 damla damlatırız soğanın suyunu.


    Bu konuda bir çözüm de değerli takipçimiz Cansu hanımdan geldi kendisine Çok çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.
    Cansu hanım diyor ki : Kulak ağrısını anlık olarak geçirmenin püf noktası, sonrasında doktora gitmek şart tabii ki.
     TC Cansu Acar

    Bir diğer kulak ağrısını geçiren şey:  Burun damlasını yada fıs fısını burnunuza 1 er defa sıkın ve bekleyin 5 dakika içinde ağrınız geçecektir bu tavsiye doktordan alınmıştır çocuğuma uyguladım kulak enfeksiyonu geçirirken ağrısı geçti.
    Hiç farketmez hangi burun spreyi varsa onu kullanabilirler ben nazonex kullanıyordum o zaman. Ama dediğim gibi doktor evde ne varsa olur demişti, nedenini de açıklayayım belki merak eden olur. Burna sıkılan sprey kulak yollarından geçerek basıncı azaltıyor, yanlız bu kalıcı çözüm değil en fazla 30 dakika sonra ağrı tekrar başlıyor bence kısa süreli en azından doktora gidene kadar hemen kulak ağrısından kurtulmak için kullanabilirsiniz. En azından o dayanılmaz ağrıdan, o an için kurtulursunuz.

     Selma Cakirli halis zeytin yagini ilitip kulaginiza damlatirsanizda iyi gelir.birde caydanligi kaynatip etrafini sarin kulaginizi dayanabildiginiz kadar buhara tutun.

    Selma hanıma da çok teşekkür ediyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder