Mutfağa sinmiş balık kokusuna anında çözüm olacak bir bigi.. Balığınızı kızartırken ya da kızarttıktan sonra mutfakta bir kabın içerisine bir miktar su ve suyun içine bir miktar vernel koyup 10-15 dk. kaynatırsanız mutfağa ve eve sinmiş balık kokusu yok olacaktır. Ben kızartırken vernel kokmasını sevmediğim için balık kızartma işlemim bittikten sonra kaynatıyorum.
Saygılarımla,
Dilek Mürşide GEDİK
Değerli okuyucularımızdan Saadet hanımın da bu konuda bize güzel önerileri var. Kendisine teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.
T.c. Saadet Büyükçaylı :BENDE
TARÇIN KAYNATIYORUM.....BİRAZ SUDA ÇOK GÜZEL KOKUYOR VE BALIK KOKUSU
KALMIYOR....TARÇIN YOKSA LİMON KABUĞUNU KÖZLETİN ODA AYNI
SONUÇ....TÜPTE YAKABİLİRSİNİZ.......TEŞEKKÜRLER.......
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder