2 Aralık 2012 Pazar

Ayak Mantarı ve Kaşıntı İçin KESİN ÇÖZÜM

Ayaklarda, gerek terlemeden dolayı, gerekse ayakkabı derisinden kaynaklanan promlerden dolayı kaşıntıya sebep olan mantar için, hiç sağa sola gitmeye, alternatifler aramaya gerek yok.
       Ayaktaki mantarlar için kesin çözüm olarak, denenmiş ve ilk kullanımda kaşıntıyı geçirerek etkisini göstermeye başlayan OCERAL krem tavsiye ediyoruz. Oceral'i kullanmaya başladığınızda ayaklarınızı kuru tutmaya dikkat edin, ilk uygulamada kaşıntıyı alır, birkaç gün içerisinde mantarı geçirir fakat en az 3 hafta kullanmaya devam etmelisiniz, aksi taktirde mantar yeniden nüksedebilir.
Eczaneden alabilirsiniz, fiyatı da çok uygun.
NOT : Ayaklarınızı kuru tutmaya gayret edin. Parmak araları ıslak kalmasın. Mantarın veya kaşıntının ayakkabı derisinden kaynaklandığını düşünüyorsanız, ilacı kullanmaya başladığınızda :
     1 çay kaşığı çamaşır suyu katılmış 1 litre suda bezi ıslatarak ayakkabılarınızın iç kısımlarını iyice siliniz ve kurutunuz.

Bir başka çözüm de: 
Değerli üyelerimizden Ramazan bey gönderdi, kendisi denemiş daha kısa sürede etkisini görmüş ve bizimle paylaşmak istedi, kendisine teşekkür ediyoruz.
Ramazan bey diyor ki:
Lamisil günde bir veya iki kez uygulanabilir. İlgili bölgeyi Lamisil uygulamasından
önce temizleyin ve kurulayın. Kremi ilgili deri bölgesine ve çevresine ince bir tabaka
halinde uygulayın ve hafifçe oğuşturun.

Klinik semptomların gerilemesi birkaç gün içinde olur. Düzensiz kullanım veya tedavinin
erken kesilmesi hastalığın yineleme riskini artırır. İki hafta sonrasında iyileşme
bulguları yoksa teşhis bir kez daha gözden geçirilmelidir.



7 yorum:

  1. İlk zamanlar çok sıkıntı yapıyordu fakat şimdi alıştım , alıp kullanacağım yinede teşekkürler .

    YanıtlaSil
  2. Terbisil hafta cok faydalı ne zaman mantar olursa hemen kullanmaya başlarım.

    YanıtlaSil
  3. Terbisil hafta cok faydalı ne zaman mantar olursa hemen kullanmaya başlarım.

    YanıtlaSil
  4. Emrah Göktürk teşekkür ediyoruz, üyelerimiz dikkate alacaktır çözümünüzü, iyi günler diliyoruz

    YanıtlaSil
  5. Kamboçya çayı çok sık yaptığım ve dağıttığı birçok hastalığa iyi gelen bir çay.. yaklaşık 3 haftada ferman oluyor.. Bu çayın mantarı tesadüfen bir arkadaşım tarafından bana ulaştı. . Ve her yaptığınız Çayda bu mantar çoğalıyor. . Fazla kalan mantarı robota geçirip yara ve cilt için kullanabiliyorsunuz. Annemin ayak mantarı senelerce vardı..hatta ayağının altındaki çatlak ve yariklardan duyduğu acı yüzünden hareketleri kısıtlanması. . Robottan geçirip buzdolabında sakladığım mantarı bir gece ayaklarının altına tamamen sürüp ayağına poşet geçirdim. . Sabah ayaklarında hicbirsey kalmadı tüm ölü deri gitmiş ve cilt kendini yenilemişti.. Kamboçya çayının faydalarına çok şahit oldum fakat bu kadar hızlı bir etki hoc beklemiyordum.. Bu çayı mutlaka araştırın daha yazamadıgim birçok faydası var kanser ms kalp vs..
    Sağlıkla kalın 😊

    YanıtlaSil
  6. Kamboçya çayı çok sık yaptığım ve dağıttığı birçok hastalığa iyi gelen bir çay.. yaklaşık 3 haftada ferman oluyor.. Bu çayın mantarı tesadüfen bir arkadaşım tarafından bana ulaştı. . Ve her yaptığınız Çayda bu mantar çoğalıyor. . Fazla kalan mantarı robota geçirip yara ve cilt için kullanabiliyorsunuz. Annemin ayak mantarı senelerce vardı..hatta ayağının altındaki çatlak ve yariklardan duyduğu acı yüzünden hareketleri kısıtlanması. . Robottan geçirip buzdolabında sakladığım mantarı bir gece ayaklarının altına tamamen sürüp ayağına poşet geçirdim. . Sabah ayaklarında hicbirsey kalmadı tüm ölü deri gitmiş ve cilt kendini yenilemişti.. Kamboçya çayının faydalarına çok şahit oldum fakat bu kadar hızlı bir etki hoc beklemiyordum.. Bu çayı mutlaka araştırın daha yazamadıgim birçok faydası var kanser ms kalp vs..
    Sağlıkla kalın 😊

    YanıtlaSil