18 Kasım 2012 Pazar

Tırnak Yeme Alışkanlığına En Güzel Çözüm

Tırnak Yeme alışkanlığına son
       Çocuklar ve aynı zamanda yetişkinler, bazen bilinçsizce hiç düşünmeden tırnaklarını dişleriyle koparırlar ve ortaya çıkan görüntüden de son derece rahatsız oldukları halde buna devam ederler. Tırnak yeme alışkanlığı estetik ve sağlık açısından oldukça tehlikelidir. Özellikle de küçük çocuklar için sağlık açısından daha çok önem taşımaktadır. Çünkü bazen ayak tırnaklarına bile uzanıp, ayak tırnaklarını kemiren çocuklara rastlıyoruz.
         Çocuk bu, yapar. Fakat buna acilen bir çözüm bulmak da gerekir diye düşünüyoruz. Şimdi her yerde bu konuyla ilgili malzemeler satılmakta, fakat hangisi ne kadar işe yarıyor diye sorarsanız; pek caydırıcı olmadıklarını görüyoruz.
         Bir yakınımızın denediği ve bir kaç kişiye daha tavsiye edip olumlu sonuç aldığı bir yöntemi sizlere anlatmak istiyoruz. Emin olun en iyi sonucu bu şekilde aldılar, siz de deneyin kısa süre sonra yorumlarınızı paylaşalım. Tırnaklarını yiyen, kıran herkes çare bulmuş olsun.
       Çok basit ve çok etkili bu yöntem, tırnakların üstünü yara bantı veya koli bantıyla yapıştırarak kapatmak. Evet bu şekilde birkaç kişi bu rahatsızlıktan kurtuldu, şimdi sıra sizde. Geçmiş olsun.

2 yorum:

  1. :D ben bantı dişimle keser yine yerim o tırnakları.

    YanıtlaSil
  2. Yok yok yapmazsın. Çünkü bantladıktan sonra tırnaklar uyuşuk gibi oluyo kapalı kaldığı için. Öyle diyosun ama yapmazsın dene de bak. Bizzat gözlerimle şahit oldum yakın bi arkadaşımın kızı akşam sabah görüşüyoduk yan komşumuzdu. Yaptılar valla 15 günde de sonuç alındı. Başkalarına da tavsiye ettik onlarda sonuç aldı. Basit gibi görünsede birçok yöntemden daha caydırıcı, inanın.

    YanıtlaSil