27 Kasım 2012 Salı

Sirkenin Keskinliği Nasıl Giderilir

       Salatalara, turşulara, paçaya ve daha birçok yemeğe kullanılan sirke, ev işlerinde, ateş düşürmede her zaman elimizin altında bulundurmak zorunda olduğumuz vazgeçilmez bir nimettir.
       Bazı insanlar sirkenin keskin olmasından hoşlanır, bazıları da keskin sirkeden şikayet ederler. Sirkesinin keskin olduğunu söyleyenler için bir pratik yöntem olarak şunu öneriyoruz.
       Sirkenin keskin olmasını istemiyorsanız, kabuğu soyulmuş bir elmayı ortadan kesip sirke şişesinin içine atın bu şekilde bir gece bekletin. Çıkardıktan sonra hem sirkenizin keskinliği gitmiş olur hem de sirkeniz daha lezzetli olur.
       Özellikle de sirkeyi zayıflama aracı olarak kullananların çok işine yarayacak bu yöntem.


Sirkenin keskinliğini gidermek için püf noktası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder