21 Kasım 2012 Çarşamba

Kısırlığa ve Yaşlanma Etkilerine Karşı

       Domates yaşlanma etkilerini zihinsel ve bedensel olarak geciktirir. E ve C vitaminleri içeren domates kan basıncını düşürmeye yardımcı olur. Zengin bir potasyum kaynağıdır. Kalp hastalıklarına ve prostat kanserine karşı koruyucu ve zengin bir potasyum kaynağıdır. Kalp hastalıklarına karşı vücudu koruyan likopen domateste bol miktarda bulunmaktadır. Eczanelerde satılan kırışık önleyici kapsülleri inceleyecek olursanız. likopen içeren domates kapsülleriyle karşılaşırsınız. Bu ne demektir, mevsiminde bol bol domates yersek, bu gibi ilaçlara gerek duymayız demektir.
       Diyet programlarının baş tacıdır domates. Çünkü kalori bakımından 6 kg domates, 1 dilim yaş pastaya eşittir. Mevsiminde bol bol tüketmek gerekir.
Kırışık önleyici bitki likopen deposu domates
Domates suyunda, bol miktarda bulunan likopen, erkeklerde sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini artırarak kısırlığı önlemektedir. Erkek çocuklarınıza, henüz küçük yaşlardan itibaren domatesi bol tüketmeye alıştırmalısınız, ilerleyen yaşlarda bu problemle karşılaşmasınlar.
Canlı sperm sayısını artırmak için ; hergün 1 kg domatesi ister salatalarda, ister söğüş olarak tüketin. Yapmanız gereken şey 1 kg domatesi gün boyunca tüketmeniz. Hepsi bu ;))
Uzmanların tavsiyesi....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder