22 Kasım 2012 Perşembe

Boy Uzatmak İçin

       Boy uzunluğu genetik bir durumdur aslında. Anne -baba ne oranda bir boya sahipse, çocukların boyu da onlardan birine ya da her ikisine benzer. Örneğin, anne kısa boylu baba uzun olabilir, çocuk da ya anne gibi kısa, ya baba gibi uzun olur. Fakat hem anne, hem de baba kısa boylu ise, bu durumda çocuğun uzun boylu olması beklenemez. Çocukların genel olarak 20-25 yaşına kadar boyları uzayabilmektedir. Yani ergenlik dönemi tamamlanıncaya kadar.
       Biz anne- babalar olarak, çocuğumuzun boyunun uzamayacağından korkarız. Hele bir de kendi yaşıtlarında, daha uzun boylu çocukları gördükçe endişelerimiz büyür. İşte bu endişeler gereksizdir.
       Çocuğun vücut gelişimi normal şartlarda devam ediyorsa, aklî dengesinde de problem yoksa, yani gayet sağlıklı ise, ona eczaneden alacağınız omega 3 içeren Balya kapsülü verebilirsiniz. Günde 1 tane içerse boyu çok güzel uzar. Hatta sizin boyunuzu geçebilir. Bu balya kapsülünü toplam 2 kutu kullanmanız yeterlidir. Balya çocuğunuzun boyunu uzatmakla kalmaz, ona vitamin desteği de sağlar. Balya = Balık yağı dır. Zararı yoktur. Gerçekten faydası görülmektedir.
Boy uzatma İçin

14 yorum:

  1. Şimdi Birşey Diycem Annem Boyu Çok Kücük Babamında Onda En fazla 20 cm uzundur Ama Ben suanda 1.95 im babam 1.70 vardir bunu nasıl acikliycaksiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Güzel kardeşim olabilir :) Biz genel anlamda konuşuyoruz genetiktir diye. İstisnalar kaideyi bozmaz..." diye yanıt gelmiş sana az bi okusaydı keşke bu yazıyı yazmadan önce

      Sil
  2. Güzel kardeşim olabilir :) Biz genel anlamda konuşuyoruz genetiktir diye. İstisnalar kaideyi bozmaz...

    YanıtlaSil
  3. gerçekten faydası oluyormu bunun benim boyum 1.57 annemde babamda kısa yaşım 17 bende faydasını görürmüyüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkan, bir dene ;) Yani bazen anne-baba uzun olmasa da halaya dayıya çekebiliyor insanın genleri, sen bir dene, zaten kemik gelişimine de faydası var balyanın...

      Sil
  4. 15 yaşındayım bu balya hapları boyumu uzatırmı boyum çok kısa

    YanıtlaSil
  5. Balya kullandıktan bikaç ay sonra, boyunuz uzamaya bi başlıyor ve her geçen gün biraz daha, biraz daha, derken sonuca herkes şaşırıyor. 24-25 yaşına kadar şansınız var. Vücut gelişiminde balya'nın çok büyük rolü var. Bu yöntem, 3. sınıftaki bir kız çocuğunun 3 yaş çocuğu kadar kısa bir boya sahipken balya kullanarak orta okula kadar normal bir boya ulaşmasıyla dikkatimizi çekti ve biz denedik kendi çocuklarımızda da olumlu sonuç aldık, o nedenle tavsiye ediyoruz. Kullanın, ne kadar uzarsa uzasın, kesinlikle zararı yoktur.

    YanıtlaSil
  6. şimdi kardeşim 17 yaşındayım 1.77 boyum var kullanıyımmı sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen bilirsin :) Gerek varmı ;)

      Sil
    2. usta ben basketbol oynuyorum bölgesel ligde o yüzden gerek var :) yani boyun uzamasına gerek var ilaca gerek varmı onu bilemem :D

      Sil
  7. O zaman sana başarılar diliyoruz ve diyoruz ki: evet balya kullanmalısın, faydası olur zararı olmaz.

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar selamun aleykum öncelikle benim boyum 1.65 falan lise 3 e gidiyorum ve arkadaşlarımın boyu benden çok uzun ve bu benim canımı sıkıyor bu balya dediğinizi kullansam kesin %100 uzarmı bunun cevabını istiyorum ayrıca sabah 6 da kalkıyorum gece 2 de felan yatıyorum cevaplarınızı bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tugay, 4 saat uyku çok yetersiz, unutkanlık, sinir, stres ve daha bir çok olumsuz etkileri beraberinde getirir. Öncelikle uykunu düzene sokmanı tavsiye eder ve balık yağı kullanmanın boy uzatmada ve kemik gelişiminde önemli bir rolü olduğunu hatırlatmak isterim. Yukarda yazdım zaten, boy uzunluğu genlerle alakalı bir durum olduğu gibi, bazen çocuk, anne babadan daha uzun da olabiliyor, kullan, şansını dene.

      Sil
  9. 16 yaşındayım boyum 161 ve kızım.Yasitlarimin boyu benden daha uzun bu canımı çok sıkıyor.Kesin boy uzatır mi bu Balya kapsülü uzatırsa ne kadar zamanda kaç cm uzar

    YanıtlaSil