24 Haziran 2011 Cuma

Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır

Lavabo tıkanıklığı
       1.Tıkanan lavabolara sodalı kaynar su dökün biraz bekledikten sonra lavabonuzu kullanın. İyi sonuç verecektir.
       2. Bir başka yöntemde, lavabonun içindeki vidayı çevirerek çıkarıp içindeki kıl vb. maddeleri boşaltarak tekrar vidalamaktır.
       3.Bir diğer yöntem ise, tıkanmış lavaboya marketlerde satılan lavabo açıcı tozlardan bir paket döküp üstüne 2-3 litre kadar kaynar su boşaltmak, en pratik yöntem budur.
 



4 yorum:

  1. Eyüp Tesisatçı

    Eyüp Tesisatçı hizmeti veren firmamızdan yararlanmanız için bizleri haftanın her günü arayabilirsiniz. Verdiğimiz hizmet doğrultusunda her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Müşterilerimizin her zaman en iyisini hak ettiğini düşünerek işimizi büyük bir titizlikle gerçekleştirmekteyiz. Yaptığımız işlerde amacımız sizlerin su tesisatı konusunda yaşadığınız sorunları tekrar uzun bir süre yaşamamanızı sağlamaktır. Bunların yanında petek temizliği hizmetimizle de sizlere hizmet vermekteyiz. Bu http://sutesisati.biz/index.php/tikali-boru-acma/hizmetimizle de sizlerin daha iyi ısı sağlamanızı amaçlamaktayız. Firmamız yıllardır bu sektörde hizmet vermektedir ve her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile karşılaşmaktadır. Bunun nedeni işimizi her zaman uygun yöntemlerle yapmamızdır. Kullandığımız teknolojik cihazlarla da çoğu firmadan her zaman bir adım önde olmaktayız.

    YanıtlaSil
  2. http://sutesisati.biz/index.php/tikali-boru-acma/

    YanıtlaSil
  3. tıkalı tuvalet nasıl açılır yardım edinnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  4. http://hayatinpufnoktasi.blogspot.com.tr/2014/03/tkanan-klozet-nasl-aclr.html

    YanıtlaSil