23 Şubat 2013 Cumartesi

Saçların Hızlı Uzaması İçin Püf Noktası

Saçları çok hızlı uzatan yöntem
Saçlarınızın geç uzamasından şikayetçiyseniz,
Değerli okuyucularımızdan Hicran Cankurt hanımefendiden bir çözüm geldi : Kendisi uygulamış ve memnun kalmış, bize de tavsiye ettiler, kendisine teşekkür ediyoruz.
Malzemeler :
Bebe şampuanı, B vitamini ampulü ve doğum kontrol hapı karıştırarak saçlarınızı bu karışımla yıkamanız yeterli. Fakat dikkat edilmesi gereken bir husus var ki bu da çok önemli bir husus. Saçlarınızı bu karışımla yıkarken vücudunuzu yıkamayın, istemediğiniz yerlerinizde tüy çıkmaması için, karışımı sadece saçlarınıza uygulayın.
Hazırlanışı : 5 ampul B vitamini ve  1 kutu doğum kontrol hapını 750 ml. bebe şampuanına koyarak sallayın. Hepsi birlikte iyice karıştıktan sonra haftada bir defa saçlarınıza masaj yaparak sürün.

3 yorum:

  1. Bi kaç sorum olucak bu konuyla ilgili bebe şampuanı derken ? dalin filan mı ayrıca doğum kontrol hapını ezip toz halıne getirip mi karısımın içine dahil ediyoruz . Şampuan niyetine bunu kullanıcaz sanırım sonrasında tekrar şampuanlamıyoruz öyle mi ?

    YanıtlaSil
  2. Evet çok doğru aynen öyle yapılacak Dilara :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim :) bişey daha bu doğum kontrol hapından kac tane koyuyoruz içine tek bi hap mı bi kutumu ve ne kadar süre kullanıcaz bunu ?

    YanıtlaSil