25 Kasım 2012 Pazar

Çil Lekesine Kesin Çözüm

       Çil, aslında yüze hoş bir sempati kazandıran minik benekler, bunları yok etmeye uğraşmaya gerek bile yoktur, fakat, yüzünde çil bulunanlar, nedense bir an evvel onlardan kurtulmak isterler. Ne kadar sempatik göründüklerini söylesek de onlar bu karardan vazgeçmezler. O nedenle, ona da çözüm bulmaya çalıştık, eğer bu ilaç lekeleri geçirmezse, daha farklı yöntemler aramaya devam edeceğiz, İnşallah. Şimdi bunu bir denemenizi tavsiye ediyoruz.
        Çil lekesini yok etmek için, eczaneden cildinizin yapısına uygun oksijenli su alın. Kuru ciltler için %5, Normal ciltler için %10, Yağlı ciltler için %15, Aşırı yağlı ve sivilceli ciltler için %20 oranında oksijenli su aldıktan sonra bir miktar patates ununu 2 çorba kaşığı oksijenle sulandırıp macun haline getirin. Hazırlamış olduğunuz bu macunu göz ve dudak çevresi açık kalacak şekilde yüzünüze uygulayın. Maske kuruyana kadar yüzünüzde bekletip, kuruduktan sonra ılık limonlu suyla ıslatarak yumuşatın ve çıkarın. yüzünüzü iyice yıkayın ve havluyla kurulayıp zeytinyağı veya besleyici bir kremle masaj yapın.
        Bunu haftada bir kaç defa uygulayabilirsiniz. Lekelerdeki azalmayı farkedeceksiniz.
Bu konuda bir çözüm de Cansu hanımdan geldi kendisine sonsuz teşekkürler, sevgi ve saygılar...

 TC Cansu Acar
  • YÜZDEKİ ÇİLLERİM İÇİN AYNISEFA KREMİNİ KULLANMŞTIM YÜZÜMDE HEMEN HEMEN HİÇ ÇİL KALMADI AKTARDAN BULABİLİRSİNİZ BU KREMİ.
Çil Lekesi Nasıl Geçer

4 yorum:

  1. Biraz önce bir erkek okuyucumdan güzel bir mesaj aldım. 3 gün önce çil lekesine çözüm istemişti. Kendisine bu formülü gönderdik. Dove sabun da kullanarak, 3 günde olumlu gelişmeler olduğunu (çillerin renklerinde açılmalar olduğunu) yazmış ve teşekkür ettiğini söylüyor.
    Sonuçtan haberdar ettiği için biz kendisine teşekkür ediyoruz, mutlu günler diliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Benim yüzümdede çilve ssivilceizleri var nasil geçerllütfen yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  4. Yüzü başa konan bir havlu ile kısık ateşde kaynayan süt buharına tutmak. Yüz cildini her terlediğinde ve ısındığında gerçek gül suyuyla ıslatılıp sıkılarak hafif sert bir parça pamuk ile sildiğinizde 1 ay sonra bebek gibi bir cildiniz olacaktır.

    YanıtlaSil