2 Aralık 2012 Pazar

Sistit, İdrar Yolları İltihabı İçin Kesin Çözüm

       Eğer Sistit olduysanız, idrar yaparken yanma ve sızı olur. Bu rahatsızlık için size doktor tavsiyesi: eczaneden uygun bir fiyata alabileceğiniz, 2 kutu CİPRO tablet kullanmanızdır. İlk kullanımdan itibaren sizi rahata kavuşturacak, fakat tedaviyi yarıda kesmemeniz gerekmektedir. Çünkü yarım bırakılan tedavi, rahatsızlığın bir kaç gün sonra nüksetmesine (tekrarlamasına ) yol açar.
       Vaktinde tedavi edilmeyen sistit, ilerde böbrek iltihabına neden olur. O nedenle en kısa zamanda tedavi olmak gerekir ve Sistit olmamak için hergün yeteri kadar su içmek lazımdır.

Sistit için kesin çözüm
Sistit için bitkisel çözüm arayanlara, hergün 2 bardak suya bir avuç maydanoz koyup 3 dakika kaynatarak 10 dakika dinlendirmelerini ve sabah akşam birer bardak içmelerini tavsiye ediyoruz.
Bu konuda bir çözüm de Değerli okuyucumuz Hürrem Aydın Hanımefendiden geldi,
 Hurrem Aydin
  • İdrar Yolu iltihabına kaynamis soğan suyu da çok iyi gelir.
  • Bir baş soğani yıkayıp kabuklarıyla iki veya üç su bardağı suyla kaynatıp günde üç defa içilir en az bir hafta devam edilir. Uygulamak isterseniz denenmiş bir çözüm olarak buyrun uygulayın.

    Değerli takipçilerimizden Elif hanımın da bir bu konuda bir tavsiyesi var bize. Kendisine teşekkür ediyoruz.

    Elif Talikacı Sevim kuşburnu çayı ama poşet değil aktarlarda var (kurutulmuş meyve olarak) ben böbreklerimden kum döktüm ozaman yanma vardı sadece bi bardak içtim bıçak gibi bir kerede kesti çay gibi demliyosun içiyosunn..

    Selin Hanımın da bu konuda bize bir önerisi var : Sistit olan kişinin yanma ve sızı şikayetlerini anında kesen kesin bir çözüm. Kendisine teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Bakın Selin hanım ne diyor :
     TC Selin Karaaslan eğer sistit olduğunuzda aşırı sızı varsa 1 dakikada kesmenin yoluda viks sürmek yada temiz bir beze sürüp tam sızının üstüne konuldumu anında kesiyor normale dönüyorsunuz. Ama bu sızıyı verdiği rahatsızlığı kesme adına ben çok sık olurum kendim uyguladım, bir yakınımın önerisiyle, tabi ilaçları kullanıyorum ama ağrı sızı çekmiyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder