19 Aralık 2012 Çarşamba

Siğil (Tavuk Gözü) İçin Kesin Çözüm

Ayakta tavuk gotu nasıl gecer
- Elde ve ayakta oluşan tavuk gözü nasıl geçer?
- Ayakta ve elde oluşan tavuk götü nasıl geçer?
- Siğil Nasıl geçer?

Tavuk gözü, tavuk götü, siğil gibi adlarla anılan bu rahatsızlık için sizlere denenmiş birkaç çözüm vermek istiyorum:
 ceviz yağı veya verrutol ilaç yöntemi tavsiye edilmektedir. Ceviz yağını bir hafta boyunca ayağınızdaki problemli bölgeye masaj yaparak günde 2 defa sürünüz. Ya da  Verrutol denen ilaç kullanabilirsiniz. Fakat şunu da hemen belirteyim.

-Bir tanıdık, birçok ilaç kullanıp rahatsızlığına çözüm bulamadıktan sonra ceviz yağı ile 1 haftada hepsini geçirdiğini söylüyor.

-Bir tür siğil olarak bilinen bu hastalığa karşı nasır için önerdiğimiz domatesli yöntemi de uygulayan bir okuyucumuz tavsiye etti. Bilginiz olsun !...

Değerli üyemiz Selma hanımdan da siğilleri yok edecek bir püf noktası geldi. Teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.

Selma Cakirli igneyi atesde kizarana kadar isitin bu tumseklere yavas yavas dokunun parmaginizi yakacak kadar ilerletmeyin hepsi kisa zamanda kuruyup kayboluyor.

-Değerli okuyucularımızdan Serkan Ekinci'den de bir öneri geldi :
Küçük bir domatesi iyice kızartın sonra bir dilim kesin akşam yatarken üzerine bir bezle bağlayın bunu iki üç defa uygulayın kökünden halleder. 

Değerli okuyucularımızdan Furkan Açıkdilli kardeşimizin de bu konuda bize yeni bir önerisi var,  kendisine güveniyoruz ve teşekkür ediyoruz.

Furkan Açıkdilli  incirin yapragının veya incirin sütünü dökün üstüne kurusun bekleyın dursun 1 2 saat sonra yıkayın 3 4 gune gecıcektır sadece 1 kerelik yapsanız yeterli... diyor.
Emine Kayın : Taze ananası kabuğunu kalın bir şekilde soyarak (kabuklu kısım dışta kalacak şekilde) siğilin üzerine kapatın ve üstünü bişeyle bağlayıp çorap giyinin sabaha kadar bu şekilde dursun. Bir gecede fayda göremezseniz ikinci gece kesin sonuca ulaşacaksınız, siğili kökten söküp alacaktır.

Değerli üyelerimizden denemiş oldukları çözümleri almaya devam ediyoruz. Bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkürler..

Türk Ayben Diyor ki:  Arkadaslar benimde çok uzun zamandir ellerimde olan sigiller basimin belasi olmustu. Vertuol mu kullanmadim, incirsütü mü denemedim, doktorami gidip yaktirmadim daha neler nelerr yok yok yokkk artik okutacak hoca arar oldum. Neyse bu arada benim ayak tirnagimda da mantar basladi. Kalinlasti renk degistirdi. Aktara gittim bunun için bir krem aldim Themra'nin Isirgan Yagi Özlü Kremi. Fiyati 20 tl civariydi. Birkaç gün ayagima sürdüm sonra farkettim ki ayagima kremi sürdügüm isaret parmagimdaki sigilemde küçülme olmus ve anladimki bu krem ayagimdan çok elimdeki sigile iyi gelmis. Ister inanin ister inanmayin ama 1 haftada sigillerden eser kalmadi ve hala o günden beri tekrar çikmadi. Tesadüfmü oldu acaba diye elinde sigil olan arkadasima da denettim onunki de 10 gün kadar sonra geçti. Ayak mantarim ise pek degismedi. Ama onada haftada bir ilik suda bekletip sonra domestos damlattim 5 dk bekletip yikadim ve hergün aksatmadan sabah aksam eczaneden aldigim excilor kullandim. Çok geç düzelse de şu an yarisindan fazlasi iyi oldu tirnagimin. Diplerden yepyeni düpdüzgün tirnak çikiyor. Demekki oda ise yariyor. Tavsiye ederim arkadaslar geçmis olsun.

19 yorum:

  1. merhaba benimde bir sorunum var
    sorunum ise şu mantar çok kötü bişey bunun için önerileriniz varmı mesela ben sprey ilaç kullanıyorum ama boş yani yine aynı ben ise kökten çözüm istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun ısırgan otu çayı ılık olarak ve şekersiz olarak metal deydirmeyin bol bol için otunuda yiyin. Kesin çözüm

      Sil
  2. Değerli okuyucum ayak mantarına kesin çözümümüz var. İlk kullanımda kaşıntıya son. Bu kadar kesin bi çözüm. Ona bi bakın ve derhal kullanın memnun kalırsınız. Ayak mantarı ve kaşıntı için kesin çözüm. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  3. allahın selamı uzerınıze olsun.değerlı musluman olan kardeşlerım soylecıklerımı kesınlıkle dıkatte alın ben bu hastalığı 4 sene hergun o acıyı yasadım sız yasamayın cunkı ben yaptım kurtuldum formulu soyluyorum nasır bantı dıyeceğim ınandırıcı gelemeyecek sızlere cunku bana da gelmemıstı 3 defa bantı yapıştırdım yanı hergun geiştırıyordum bantı 2. gunde bandın altını ıyıce kazdım kı yumasak olsun 3. de yapıştırdım bıraktım 1 hafta sonra o bolge kendılıuğınden soyuldu tekrar orayı ıyıce kazdım sonrada normal 1mm telı ısıttım bıraz korkuttum nasırı bırazda yaktım yemın sart olsun kı şimdi cok rahatım bu operasyonuda ıkı ay once yaptım daha bu operasyonu yapmadan oncede kesıyordum ustrayla ıkı hafta sonra yıne rahtsızlık verıyordu ama şimdi kayboldu rahat raht kuma taşa basabılıyorum herkese gecmiş olsun..

    YanıtlaSil
  4. Ayağımdaki tavuk götü nasıl geçer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tendirdiyot sür günde 5 defa kurutur bunu dene bendede vardı dahada yok tek ilacı

      Sil
  5. Ayağımdaki tavuk götü nasıl geçer

    YanıtlaSil
  6. Ayagimda tavuk götü cikti iğneyi isitip temizledim sonra limon tuz bastim hala yara halinde Nasir bandi yapistirdim yardimci olun nasil geçer topukda olduğu için cok aciyor

    YanıtlaSil
  7. İğneyi ısıtiyorum dezenfekte için,hastalığın olduğu yeri oyuyorum. Siyah noktanın en derindeki köküne kadar temizliyorum,tırnak makası yardımıyla. Kökü çıkarınca geçiyor.

    YanıtlaSil
  8. Bende çocukken çok çıkardı .babannem canlı tavugun altına bildiği duaları okuyarak sürdü o günden beri yok.şimdi oğlumun ayağında var aynısını uygulayacağım onada

    YanıtlaSil
  9. Yağmur suyu mantıklı çözüm söyleyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi konuyu hortlatacağım ama seneler önce ellerimdeki siğiller için neler denemedimki. Afedersiniz eline işe diyende oldu asit tedaviside denedim ama fayda yoktu. En son umudumu yitirdimki biri yağmurdan sonra balkon korkuluklarında oluşan yağmur damlacıklarını eline sür ve ovustur dedi. Ve uyguladım. Ne zaman elimden kaybolduğunu bile anlamadım.

      Sil
  10. Benimde parmak ucunda çıktı incur sütü denedim çok kabaka ve aciuor simdi yine çıktı aynı yerden çözüm¿¿????

    YanıtlaSil
  11. Parmağında çıktı 4aydir gecmiyo napabilirim

    YanıtlaSil