19 Mayıs 2015 Salı

Refleksoloji ile 1 Ayda 7 cm Uzamak Mümkün mü? 20 Yaşından Sonra Boy Uzar mı?


Refleksoloji ile 1 Ayda 7 cm Uzamak Mümkün mü?
20 Yaşından Sonra Boy Uzar mı?

Boy kısalığı konusunda sıkıntı çeken herkesin en çok sorduğu soru belli bir yaşa geldikten sonra uzar mıyım sorusudur? Bu soruyu soran herkesin kafasında sadece ergenlik döneminde boy uzayabilir algısı bulunmaktadır. Fakat büyüme hormonu aktif olduğu sürece ve omurga yapınızı düzeltebildiğiniz takdirde her daim uzayabilme şansınız bulunmaktadır.
Yapılan çalışmalarda refleksoloji adı verilen yeni nesil bir yöntem ile boy uzatmada başarı sağlanabileceği kanıtlanmıştır. Refleksoloji, yeni dal nöronlar doğmasını ve hücre yenilemesini sağlayan bir yöntem ve birçok kişi tarafından da tavsiye ediliyor. Bunun için kurulan dernekler de Avrupa’nın pek çok yerinde kişilere boy uzatma konusunda yardım ediyor. Reflexology in Europe Network, International Council of Reflexologists, Reflexology Association of Canada bunlardan sadece bazısı.

Refleksoloji Boy Uzatma Ameliyatlarının Tek Alternatifi !

Türkiye’nin geliştirdiği en önemli uzmanlardan biri olan Refleksoloji Uzmanı Esat Başaran da refleksoloji sayesinde boy uzamasına katkıda bulunabileceğinin altını çiziyor. Abdullah Gül, Mehmet Ali Erbil, Bülent Arınç ve İbrahim Tatlıses gibi ünlülere şifa veren isim “Ergenlikten önce ve ergenlikten sonra 22 yaşına kadar büyüme hormonlarını, kemik gelişimini harekete geçirerek boy uzatmak mümkün” diyor.
Bilim Adamları Refleksolojiden İlham Alıyor
Avrupa’nın en ünlü rehabilitasyon uzmanı Edzard Ernst tarafından yapılan çalışma sonucunda da boy uzamasının sadece genetik olmadığını ve Refleksoloji yöntemini kullanılarak üretilen bazı tabanlıkların, boy uzamasına katkıda bulunduğu kanıtlanmıştır.
Refleksolojik tabanlıklar, özel yapısıyla hormon üretimini arttırmaya ve omurganın disk şeklindeki kısmını geliştirerek ve omurganın uzunluğunu arttırarak, insan boyunun gövdenin alt kısmındaki kemikler kaynaştıktan sonra dahi uzamasına imkan vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder