6 Temmuz 2013 Cumartesi

Saç Tellerini Besleyerek Dökülmeyi Önleyen Doğal Formül

      
Kullanmakta olduğunuz şampuan kutusunun içine her 200 ml şampuan için 1 tatlı kaşığı çam terebentin esansı yağı koyarak iyice çalkalayın. Haftada 2 gün bu karışımla şaçlarınızı yıkayın. Saç telleriniz beslenerek kırılması önlenecektir. Hem de dökülmesi duracaktır.

Bebek Giysilerinin Yıkanmasında Dikkat Edilecek Noktaları

Bebek giysilerinin yıkanmasında dikkat edilecek noktalar?
• Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı kolaylıkla alerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz (parfümsüz) ve renksiz deterjanlarda kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir. Sabunlar kumaş dokusuna zarar verebilir. Kıyafetleri yıkamadan önce mutlaka yıkama talimatı okunmalı.

• Bebek çamaşırları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcıları kullanılmamalıdır.

• Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile eğer sık yıkamanız gerekiyorsa diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkanabilir.

• Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanıp öyle kullanılmalıdır. Saklanırken naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır.

Lekeler nasıl çıkarılmalı?
Giysi üzerinde kurumuş, katılaşmış lekeler önce kazınmalı ya da silinmelidir. Lekeler hemen soğuk suda ıslatılmalı eğer leke çıkmıyorsa deterjan ile soğuk suda 30 dakika bekletilmeli sonrasında sıcak su ile normal yıkama yapılmalıdır. Lekeli çamaşırlar çamaşır makinesinde yıkanırken giysi üzerindeki yıkama talimatında belirtilen en yüksek sıcaklıkta deterjan eklenerek yıkanmalıdır.

Göğüs (meme) Dikleştirme İçin Doğal Çözüm

Sarkmaya başlayan Göğüsler için doğal çözüm
1. Dört kaşık süzme yoğurt ve iki yemek kaşığı yeşil çayı karıştırın. Karışımı göğüslerinizin üzerine sürün, 10 dakika bekletin ve sonra yıkayın. Ardından da cildinizi yine adaçayı ve kekik yağı gibi cildi sıkılaştırıcı bir yağ ile nemlendirin. Böylece hem cildinizin nem ve yağ dengesini düzenleyecek hem de göğüslerinizin sıkılığını artıracaksınız.

2. İsminin açıklanmasını istemeyen bir üyemizden kendi uyguladığı bir yöntem daha geldi.
     Kara uzum cekırdegı tozu kullanın. O da çok güzel dikleştiriyor.

3. Bir başka üyemizden bir değişik yöntem daha geldi.
  secret garden in dikleştiricisini kullandım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim, internetten bulabilirsiniz. Fiyatı da çok fazla değil zaten. Etkisini gördükten sonra fiyatı hiç gözünüze gelmeyecek, mutlaka deneyin derim.

Bize kesin çözüm gönderen üyelerimiz hepinize teşekkür ediyor sevgiler gönderiyoruz.


Cilt (ten) Rengini Açmak İçin Doğal Çözümler

1. Cilt rengini açmak için çözüm
Cilt lekeleri en çok yazın gelir bulur insanı. İlla plajda kararacağım diye oturmanız da gerekmez. Normal şehir hayatında bir yerden bir yere giderken de leke sahibi olabilirsiniz. Bu yüzden önemli her dışarı çıktığınızda hatta markete bile giderken güneş korumalı kremler kullanmak. Ama cilt renginizle ilgili problem zaten oluşmuşsa bunun için de yapabilecekleriniz var.

Cilt beyazlatıcı maske yapmak için
2 yemek kaşığı taze fasulye unu
1 yumurta akı
2 damla lavanta yağı

Yapılışı

Tüm malzemeleri karıştırarak, macun kıvamına getirin. Göz çevresi ve dudaklardan kaçınarak sürün. 15-20 dk bekledikten sonra ılık su ile durulayarak çıkarın.

Nemlendiricinizi sürün. Bu maske cildi ölü hücrelerden arındırır, siyah noktaları, akneleri ve yağ bezelerini iyileştirir, gözenekleri açar ve sıkılaştırır. Ayrıca cildin rengini açar.

2. Kuru ciltler için cilt beyazlatma: Eşit miktarlarda salatalık suyu ve balı yüzünüze ve bütün vücudunuza sürün. 15 dk bekledikten sonra yıkanın.


3. Yüzünüze yoğurt sürün.Yüzünüze yoğurt sürün veya yüzünüze beyaz turp veya onun suyunu sürerseniz cildinizin rengi açılacaktır. Bal, süt, yoğurt ve tahini eşit miktarlarda karıştırarak macun haline getirin ve tüm vücudunuza uygulayın. Bal ve eşit miktarda badem yağını karıştırın. Her gece yüzünüze sürerek uygulayın.

4.  Yeşil limon, limon suyu, zerdeçal ve bal cildin rengi açan doğal beyazlatıcılardır. Salatalık suyu hem kuru hem de yağlı ciltlere daha açık renk cilde sahip olmak için uygulanabilir. Salatalık suyunu yapabilmek için salatalığı kabuğuyla beraber rendeleyin ve ezin. Çıkan sudan bir tatlı kaşığı salatalık suyunu yüzünüze uygulayın. Ayrıca günde 10 bardak su için. Böylece gözaltı morluklarınızdan kurtulursunuz.
Aşağıdaki formüllerden birini her gün olmak kaydıyla on gün boyunca denerseniz, cildinizdeki değişimi göreceksiniz. Yalnız hazırladığınız tüm karışımları taze olarak kullanın. Ertesi güne saklamayın.