23 Mayıs 2013 Perşembe

Hazımsızlık İçin KESİN ÇÖZÜM

Hazmı kolaylaştırmak ve metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştırmak için :
       1 çay kaşığı karbonatı kahve fincanına koyarak üzerine birkaç damla limon sıkın köpürme tamamlandıktan sonrada üzerini suyla doldurup için. Hazmı kolaylaştırmak için sadece o an için 1 defa yapmanız yeterlidir.
       Metabolizmayı hızlandırmak ve yağ yakımını artırmak için de, zayıflayana kadar her sabah aç karnına kahvaltıdan 15-20 dakika kadar önce bir fincan içebilirsiniz.

Koyu Renk Ojeleri Silmenin Püf Noktası

      
Sürdüğünüz koyu renk ojeleri silerken parmağınızın kenarlarına bulaşmasından şikayetçiyseniz, bu gönderimiz sizler için :
       Öncelikle pamuğa yeterli miktarda döktüğünüz asetonu, tırnağınızın üzerinde 5-6 saniye kadar beklettikten sonra dipten uca doğru siliniz ( kesinlikle yanlara doğru veya dairesel şekilde değil). Her defasında dipten uca hareketlerle siliniz.
        İşimi kolaylaştırır düşüncesiyle pamuğa fazla döktüğünüz aseton da silerken sağa sola akmalar sonucu parmağınıza renk vermektedir, o nedenle aseton kullanırken aşırıya kaçmamak lazım.

Bu konuda bir püf noktası da değerli bir okuyucumuzdan geldi. Kendisine teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.

TC Papatya Sdcmr kaçan ince çorapları atmayın koyu renk ojeleri anında siliyor hemde elimize bulaşmadan, denedim kesin çözüm pamuktan iyi..