19 Mayıs 2013 Pazar

Göbek, Basen ve Bacak Bölgesindeki Fazlalıklara KESİN ÇÖZÜM

İsminin açıklanmasını istemeyen bir okuyucumuzdan bize güzel tarif geldi. Göbek, basen, kalça ve bacak bölgesini eriterek, 2 haftada 3 kilo vermiş değerli okuyucumuz. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Yüzümden zayıflamayım, sadece göbek, basen ve bacaklarım gitsin diyenler için kilo verme formülü :
Bir kâse yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, toz zerdeçal ve toz tarçın karıştırarak aç karnına yenilirse 2 haftada 3 kilo verilir.
Bu uygulama sabah öğle akşam aç karnına bir kâse yeterli. Yalnız bu uygulamayı yaparken hamur işlerinden uzak durun ve ekmeği de her öğünde ince bir dilim olarak tüketin.

 Bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyor.


Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 ini tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalarda ispat edildi. Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği çok bilinen bir gerçektir. Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmektedir. Tarçının da zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.