12 Mayıs 2013 Pazar

Beyaz Leblebi Diyeti

Beyaz leblebi ile aç kalmadan ve başka herhangi bir diyet yapmadan gayet rahat kilo verebilirsiniz. İşte leblebinin sırrı : Leblebi yedikten sonra üstüne ılık su içilirse midede şişerek büyük bir yer kaplar ve yiyeceğiniz yemek miktarı azalmış olur.

Beyaz Leblebi Diyetinin Tarifi
Sabah, öğle ve akşam yemeklerden 10 dakika önce bir avuç (yaklaşık olarak 30-35 tane kadar) leblebi yedikten sonra üzerine 2 su bardağı ılık su için ve 10 dakika sonra yemeğinizi yiyebilirsiniz. Mideye gerçek bir doğal kelepçe etkisi yapan bu diyetle 2 haftada 2 kilo vermeniz mümkün.
Gün içerisinde fazla aşırıya kaçmadan açlık hissettikçe ağzınıza birkaç (5-6) leblebi atarak üstüne su içiniz veya bol bol salatalık ve domates yiyebilirsiniz. Zira 6 kilo domates, bir dilim yaşpastaya eşittir.

Sineğin Göze ve Boğaza Kurt Atmasına KESİN ÇÖZÜM

Boğazınızda yanma, sızı, gıcık gibi bir durum hissederseniz bunun için size önerimiz boğazınızı günde birkaç defa sirkeyle gargara yapın ve tükürün. Bunu gün içerisinde sık sık tekrarlayın. Ayrıca günde iki fincan sirke içebilirseniz için. Sirke biraz keskin olur içemem derseniz, o zaman bir elmanın kabuğunu sirkede bekleterek keskinliğini azaltabilirsiniz veya sirkeyi suyla karıştırarak da içebilirsiniz.
Köylerde hayvancılıkla uğraşan insanlarda sık görülen bir rahatsızlıktır, sineğin göze ve boğaza larva bırakması, kurt atması. Eğer sinek gözünüze kurt atarsa o zaman da gözlerinize mutlaka limon suyu damlatın. Biraz yakar ama mecburen dayanmak zorundasınız.
Bu konuyla ilgili bir çözüm de değerli bir üyemizden geldi. Kendisine teşekkür ediyor, sevgilerimizi gönderiyoruz
  • Teyzemin gözüne sinek carpmis
  • Annemde kasaptan taze et getirtti
  • Gözüne sardi ama kadinin gözü doluydu kendisi köyde yasiyo bize gelmiş
  • Ve bi kaç saat sonra butun kurtlar ete dolmuş, bu şekilde kurtuldu...
Boğazda gıcık, yanma, batma, sızı