4 Mayıs 2013 Cumartesi

Yumurtalık Kisti, Vajinal Akıntı ve Miyom İçin Kesin Çözüm

Birçok kadında polikistik over, çikolata kisti, miyom, vajinal akıntı ve yumurtalık kisti var. Bununla ilgili bir şikayetiniz varsa soğan kürü uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

Miyom ve Kist için Kesin Çözüm
Yumurtalık kisti kilo artışlarına da neden olmaktadır. Bir an evvel bu kistlerden kurtulmak gerekir.
SOĞAN KÜRÜ
Hazırlanışı
1 Orta boy kuru soğan (açık kahverengi kabuklu sarı soğan)
1,5 su bardağı içme suyu

Kaynamakta olan suyun içerisine kabuğu soyularak dörde bölünmüş soğanı atın. 5 dakika kapağı kapalı olarak kaynatın ve sıcak olarak için.
Bu kürden günde 2 defa aç karnına içmeniz gerekir. Her defasında taze olarak kaynatıp soğutmadan içilir.
Kür için en uygun zaman adet bitiminden 2-3 gün sonra başlanıp 15 gün devam edilmelidir.
15 günlük uygulama bittikten sonra ara verilir bir dahaki adet bitimine kadar. Adet bitimini takiben tekrar kür uygulanmaya başlanıp bu defa 10 gün devam edilir ve bu şekilde 3-4 ay böyle devam edilir. Sadece ilk uygulama 15 gün olup diğerleri 10 ar günlüktür.

NOT : Ülser veya gastrit şikayeti olanlar bu kürü uygulamamalıdır.

Vajinal Akıntı için eczaneden alabileceğiniz (doktorunuzun reçeteye yazdığı) fitili kullanırken,
1. Tedavi süresince (15 gün) partnerinizle ilişkiye girilmemesi,
2. Adet dönemiyle çakışmaması,
3. Fitilin derine itilmesi
ve gerekirse partnerinizle birlikte tedavi uygulanması gerekir.
       Erkek genital organlarında oluşan mantarın kadına cinsel yolla bulaşması olağan bir durumdur. O nedenle erkeklerin de hijyene çok dikkat etmesi gerekir.
       Vajinal akıntı için soğan kürü uygularken adet dönemine denk gelip gelmemesinin bir sakıncası yoktur, ancak bunun için en uygun dönem adet bitimini takip eden 7. gün uygulamaya başlanmasıdır.
     Soğan kürü uygulamaya başladığınızda 2. veya 3. günden itibaren akıntılarınızın çözülmeye başladığını gördüğünüzde kendiniz bile hayretler içinde kalacaksınız.

Soğan kürü gerçekten çok faydalı. Bir yakınımızda yaklaşık 5 cm büyüklüğünde kist vardı ve bebeği olmuyordu, her ay 15 gün uyguladı sonuç olarak 4 ay içerisinde rahminde kist namına hiç bir şey kalmadı, doktorlar bile şaşırdılar ultrason sonuçlarına. Doktorlar ancak tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabileceğini söylemişlerdi, oysa şimdi arkadaşımız hamile...