2 Ocak 2013 Çarşamba

Böbrek Taşı Düşürürken Acı Çekmeyin

Böbrek taşı oluşmaması için bol sıvı almak gerekir. Kışın 1.5 litre, yazın ise 2-3 litre civarında su içilmesi uygundur. Yeterince sıvı alınmaması nedeniyle böbrekte oluşan taşları düşürmek de bir o kadar zordur. Böbreğinizde taş olduğu yapılan tahlil sonucunda ortaya çıktıysa ve çok aşırı sancınız varsa bu taşı düşürebilmek için de bol bol sıvı almanız gerekmektedir. Eğer buna rağmen yine de çok sancı çekiyorsanız, üstelik bir de hamileyseniz, hastaneye gidip üroloji doktoruna danışarak üversiyon denilen bir sistemle lokal anestezi yaptırarak alttan böbreğe kadar uzatılan stentle bu sancıdan kurtulabilirsiniz, taş düşürürken o şiddetli sancıyı çekmeden düşürebilirsiniz, haberiniz olsun ve geçmiş olsun.

KESİN ÇÖZÜM !
İsminin açıklanmasını istemeyen bir üyemizden böbrek taşlarını ve kumlarını kısa sürede düşüren bitkisel bir çözümü sizlerle paylaşmak istiyoruz.Kendisine çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılar gönderiyoruz.
       Böbreklerdeki kum ve taşları kolaylıkla düşürebilmek için, sabah öğle ve akşam yemeklerden on dakika önce birer kâse haşlanmış pırasa yiyerek bol bol su için. Bakın ne kadar kolay kurtulacaksınız.

AĞRISIZ; SANCISIZ TAŞ DÜŞÜRMEDE BİR BAŞKA ÇÖZÜM DE ŞÖYLE:

benim de taş vardı böbrekte ameliyatla aldılar bikez. Sonra rowatinex adında bir ilaç tavsiye etti doktor. Taş kendi kendine düştü hemde farketmeden. Mucizevi bir ilaç.

Bize çözüm gönderen, tecrübelerini bizimle paylaşan tüm okuyucularımıza gönülden teşekkürler ...