18 Aralık 2012 Salı

Yağlı ve Problemli Ciltler İçin Sıkılaştırıcı Kil Maskesi

Çok Değerli Takipçilerimizden Hamide Şeker Ayakbasan'dan

2 çorba kaşığı kil, kili ıslatacak kadar maden suyu, 1çay kasıgı limon suyu, 1 çay kaşıgı zeytinyagı.... Karışımımız bu.
Bizzat oglumada yaptım bu maskeden gerçekten işe yarıyor. Ergenlik dönemindeki gençler özellikle yapsın. Sivilceleri kurutuyor. Gözenekleri sıkıştırıyor yaglı ciltlerdeki fazla yagı alıyor... Ama bu maskeyi temiz cilde uyguluyoruz. Maskeyi göz çevresi hariç yüze uyguluyoruz.Kuruduktan sonra ılık suyla yıkıyoruz. Haftada 1 kere yapmak yeterli bence... Denedik iyi sonuç aldıkkk..

Sivilceli Ciltlere Gözenek Sıkılaştırıcı Maske

Diyet Yapmadan Zayıflamanın Püf Noktası

Diyet yapmak için kendini hazır hissetmeyen ve spor yapmaya da vakti olmayan ve üşenen okuyucularımız var. Onları düşünerek çktığımız yolda şu sonuçla karşılaştık.
       Metabolizmayı istem dışı çalıştırarak, vücuttaki yağların kendiliğinden yakılmasına, ter ve idrar yoluyla kilo verilmesine yardımcı olan ve ayda 8 kiloya kadar verilebileceğini söyleyen aktarımız, CEMRE LİFE FORM adıyla satılan kendilerinin hazırladıkları karışık bitki çayını tavsiye etti. Tokluk hissi ve terleme yoluyla hiç spor yapmadan zayıflatan bu çayı kullanmanızı öneriyoruz.
       Bence kullanın, ayda 8 kilo verdirmesi bence biraz abartılmış olabilir, fakat 12 yıldır bu aktardan alışveriş yapıyorum, tavsiye ettikleri herşeyden memnunum. Hiç yanlış görmedim. O nedenle uygulamakta yarar var diye düşünüyorum.
       İçeriğindeki sıvı bitki özlerinde bulunan zengin mineral ve vitaminler, kilo verirken oluşabilecek güç kaybı ve halsizliği ortadan kaldırıyor.
Kullanış şekli : Bir su bardağı kaynar suya bir tatlı kaşığı karışık bitki koyulup ağzı kapatılarak 20 dakika dinlendirdikten sonra içilir. Sabah aç karnına ve gece yatarken aç karnına olmak üzere günde 2 kez içilmesi gerekir. 
Zayıflatan Karışık Bitki Çayı