2 Aralık 2012 Pazar

Siroz Hastalığına Karşı Bitkisel Çözüm

Siroz karaciğer hastalarına, közlenmiş kaktüs yapraklarından biri sırtına diğeri karnına, tam karaciğerin üzerine gelecek şekilde sarıp bağlayın. Sabaha kadar bu şekilde durursa hastalıktan kurtulma şansı çok yüksek. Bu çok eski bir yöntem. Biz henüz denemedik ama deneyen ve olumlu sonuç alan birinden duyduk. Tavsiye ediyoruz. Geçmiş olsun...
Siroza iyi geldiği söylenen kaktüs dalı

Kuyruklu Eyeliner Sürmenin Püf Noktası

Eyeliner sürerken sıkıntı çekiyorsanız, bunun için tarihi geçmiş bir kredi kartından yardım alabilirsiniz. Göz kapağınıza, kirpiklerin dibine ince bir çizgi olarak sürdüğünüz eyelineri, göz kenarından şakağa doğru hafif yatay tuttuğunuz kredi kartının kenar çizgisini hat olarak kullanıp, istediğiniz uzunlukta ve düzgün bir şekilde çizebilirsiniz.
Kredi kartıyla eyeliner nasıl sürülür

Sistit, İdrar Yolları İltihabı İçin Kesin Çözüm

       Eğer Sistit olduysanız, idrar yaparken yanma ve sızı olur. Bu rahatsızlık için size doktor tavsiyesi: eczaneden uygun bir fiyata alabileceğiniz, 2 kutu CİPRO tablet kullanmanızdır. İlk kullanımdan itibaren sizi rahata kavuşturacak, fakat tedaviyi yarıda kesmemeniz gerekmektedir. Çünkü yarım bırakılan tedavi, rahatsızlığın bir kaç gün sonra nüksetmesine (tekrarlamasına ) yol açar.
       Vaktinde tedavi edilmeyen sistit, ilerde böbrek iltihabına neden olur. O nedenle en kısa zamanda tedavi olmak gerekir ve Sistit olmamak için hergün yeteri kadar su içmek lazımdır.

Sistit için kesin çözüm
Sistit için bitkisel çözüm arayanlara, hergün 2 bardak suya bir avuç maydanoz koyup 3 dakika kaynatarak 10 dakika dinlendirmelerini ve sabah akşam birer bardak içmelerini tavsiye ediyoruz.
Bu konuda bir çözüm de Değerli okuyucumuz Hürrem Aydın Hanımefendiden geldi,
 Hurrem Aydin
  • İdrar Yolu iltihabına kaynamis soğan suyu da çok iyi gelir.
  • Bir baş soğani yıkayıp kabuklarıyla iki veya üç su bardağı suyla kaynatıp günde üç defa içilir en az bir hafta devam edilir. Uygulamak isterseniz denenmiş bir çözüm olarak buyrun uygulayın.

    Değerli takipçilerimizden Elif hanımın da bir bu konuda bir tavsiyesi var bize. Kendisine teşekkür ediyoruz.

    Elif Talikacı Sevim kuşburnu çayı ama poşet değil aktarlarda var (kurutulmuş meyve olarak) ben böbreklerimden kum döktüm ozaman yanma vardı sadece bi bardak içtim bıçak gibi bir kerede kesti çay gibi demliyosun içiyosunn..

    Selin Hanımın da bu konuda bize bir önerisi var : Sistit olan kişinin yanma ve sızı şikayetlerini anında kesen kesin bir çözüm. Kendisine teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Bakın Selin hanım ne diyor :
     TC Selin Karaaslan eğer sistit olduğunuzda aşırı sızı varsa 1 dakikada kesmenin yoluda viks sürmek yada temiz bir beze sürüp tam sızının üstüne konuldumu anında kesiyor normale dönüyorsunuz. Ama bu sızıyı verdiği rahatsızlığı kesme adına ben çok sık olurum kendim uyguladım, bir yakınımın önerisiyle, tabi ilaçları kullanıyorum ama ağrı sızı çekmiyorum

Ayak Mantarı ve Kaşıntı İçin KESİN ÇÖZÜM

Ayaklarda, gerek terlemeden dolayı, gerekse ayakkabı derisinden kaynaklanan promlerden dolayı kaşıntıya sebep olan mantar için, hiç sağa sola gitmeye, alternatifler aramaya gerek yok.
       Ayaktaki mantarlar için kesin çözüm olarak, denenmiş ve ilk kullanımda kaşıntıyı geçirerek etkisini göstermeye başlayan OCERAL krem tavsiye ediyoruz. Oceral'i kullanmaya başladığınızda ayaklarınızı kuru tutmaya dikkat edin, ilk uygulamada kaşıntıyı alır, birkaç gün içerisinde mantarı geçirir fakat en az 3 hafta kullanmaya devam etmelisiniz, aksi taktirde mantar yeniden nüksedebilir.
Eczaneden alabilirsiniz, fiyatı da çok uygun.
NOT : Ayaklarınızı kuru tutmaya gayret edin. Parmak araları ıslak kalmasın. Mantarın veya kaşıntının ayakkabı derisinden kaynaklandığını düşünüyorsanız, ilacı kullanmaya başladığınızda :
     1 çay kaşığı çamaşır suyu katılmış 1 litre suda bezi ıslatarak ayakkabılarınızın iç kısımlarını iyice siliniz ve kurutunuz.

Bir başka çözüm de: 
Değerli üyelerimizden Ramazan bey gönderdi, kendisi denemiş daha kısa sürede etkisini görmüş ve bizimle paylaşmak istedi, kendisine teşekkür ediyoruz.
Ramazan bey diyor ki:
Lamisil günde bir veya iki kez uygulanabilir. İlgili bölgeyi Lamisil uygulamasından
önce temizleyin ve kurulayın. Kremi ilgili deri bölgesine ve çevresine ince bir tabaka
halinde uygulayın ve hafifçe oğuşturun.

Klinik semptomların gerilemesi birkaç gün içinde olur. Düzensiz kullanım veya tedavinin
erken kesilmesi hastalığın yineleme riskini artırır. İki hafta sonrasında iyileşme
bulguları yoksa teşhis bir kez daha gözden geçirilmelidir.