2 Ekim 2012 Salı

Uyku Kaçması Halinde Ne Yapmalı

Uykunuz kaçarsa yastıksız olarak sert bir yere yatın. Sırt üstü hiç kımıldamadan 10 dakika bekleyin. Sonra gidip yatağınızda mışıl mışıl uyuyun ya da balla karıştırılmış gelincik şurubu için. Ihlamurun da uyku getirdiğini unutmayın.

Dirsek Derisini yumuşatmak İçin Ne yapmalı

Dirsekleriniz ve topuklarınızdaki derinin sertliğini gidermek için, haftada birkaç kez şu yöntemi uygulayın. Çiğ  patatesi ortadan kesin ve sertleşen dirsek ve topuklarınıza bastıra bastıra 5 dakika kadar sürün ve bunu sık sık yapın.

Bahar Yorgunluğuna Pratik çözüm

1 bardak limon ve portakal suyu karışımına 2 çay kaşığı balla birlikte 1 çay kaşığı da balık yağı koyun ve her sabah bundan 1 yemek kaşığı için. günde 3 defa 1 çay kaşığı da içebilirsiniz. Kısa sürede üzerinizdeki halsizlik gidecektir.

Dökülen Saçların Tekrar Çıkması İçin Pratik Çözüm

 Bu uygulamayı saçlarının çabucak uzamasını isteyenlerde yapabilirler.

150 gram sığır iliği
50 gram saf zeytinyağı
50 gram lavanta yağı

150 gram iliği 1 çay bardağı suyun içinde iyice kaynatın. Zaten o kendiliğinden küçük küçük parçalara ayrılıyor. Sonra posası kalmasın diye blendırdan geçirin ve en son saçlarınızda kalıntı olmasın diye ince telli süzgeçten süzün. içine zeytinyağı ve lavanta yağını karıştırın. ılık bir şekilde saçınıza sürün ve streç filmle sarın. 1-2 saat bekletin ve yıkayın. Kalan karışımı cam bir kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın. Tekrar kullanacağınız zamanda sıcak suyun içine kavanozla birlikte koyup o şekilde ısıtın..


Haftada 1 kez uygulamak yeterli. Düzenli kullandığınızda Ayda 3 cm kadar uzayabilir.

Sonuca inanamayacaksınız...