22 Mayıs 2011 Pazar

Yorgunluk ve Halsizliğe Kesin Çözüm

Baharda ve monoton hayatta üstümüze bir yorgunluk çöker, çünkü mevsim değişirken vücudu da bu değişikliğe hazırlamak gerekir. Bol bol vitamin almaya gayret edin. Beyaz lahana haşlayıp yiyebilirsiniz. Eğer meyve yemeyi sevmiyorsanız o zaman eczaneden fiyatı da çok uygun olan Bemiks C alarak her gün 1 tane kullanın. Ben sigara da kullandığım için hergün bir tane de Dispril eritip içiyorum. Çünkü sigara kan dolaşımını yavaşlatır. Dispril de kan dolaşımını hızlandırır. Bemiks C ise içerdiği çok sayıda vitamin ile bir insanın, günlük vitamin ihtiyacını sağlayabilmektedir. Gerçekten bu ikisi sabahları daha zinde, daha dinamik kalkmamı sağladı. Yorgunluk hissinden tamamen kurtuldum.Akşamları yatarken alıyorum sabah zinde bir şekilde uyanıyorum.
Bunu bir doktor arkadaştan öğrendik, haberiniz olsun. Alırken yine de eczacınıza danışın.

Evdeki ağır eşyaları çekmenin kolay yolu

       Evde değişiklik yapmak istediğimizde ağır eşyaları çekerken çok zorlanırız. Ama bunun da kolayı var, ortadan ikiye böleceğiniz çiğ patateslerin herbirinin kaygan yüzü yere gelecek şekilde eşyaların köşelerine  hafif bir hamle yaparak koyabilirseniz yağ gibi kayarak istediğiniz yere bir anda götürüverirsiniz.
       Bir diğer yöntem de, pet şişeyi bir kaç parçaya bölerek her köşeye bir parça sıkıştırıp bununla kaydırmaktır.
       Böylece hem gürültü olmasını, hem yerlerin çizilmesini, hem de biyerinizin incinmesini önlemiş olursunuz.
     





Bilgisayar nasıl temizlenir

Bilgisayar çok sık kullanıldığı için, her tarafı simsiyah is oluyor. Bunu temizlemenin en kolay yolu tuz ve sirke karıştırdığınız ılık suyla silin, sonrada kurulayın. Göreceksiniz isten eser kalmaz.

Saçların dolaşmaması için ne yapmalı

Saçlarınızı  2-3 defa şampuanla yıkadıktan sonra iyice durulayıp  saç kremi sürün ve birkaç dakika tarayın sonra durulayın. Bakın nasıl da kolay taranacaklar.Saçlarınız hem yumuşak,hem bakımlı hemde pırıl pırıl olur,ipeksi bir görünüm kazanır.Kırılmadan taranır.